Reviews

Patricia Arendse Avatar
Patricia Arendse
10 jun 2021 - Google

Voor mijn lieve buurvrouw heb je een héél erg mooi rouwsieraad gemaakt. Zo mooi en zo blij ben ik dat je haar zo goed hebt kunnen helpen. Je kan zien dat je er met veel liefde aan gewerkt hebt! Fantastisch Jacqueline.

Marcella Splinter Avatar
Marcella Splinter
05 jun 2021 - Google

Jacqueline heeft voor mij een prachtig sieraad gemaakt! Ik ben als een kind zo blij. Samen met mijn man & Jacqueline hebben we een ontwerp bedacht. Jacqueline heeft ons hier heel goed in geholpen en onze wensen vorm gegeven. In het proces van maken is er ook altijd contact geweest zodat alles helemaal naar wens wordt gemaakt! Het eindresultaat is geweldig!!!

Jan Huisman Avatar
Jan Huisman
21 mei 2021 - Google

Na eerst geduldig en belangstellend naar onze wensen te hebben geïnformeerd, kregen we een verrassend idee aangereikt waarmee we akkoord zijn gegaan en verder door Jacqueline is gerealiseerd. Jacqueline Hermans is een allervriendelijkste dame die ons heeft getoond te beschikken over: vakmanschap en creativiteit. Wij zijn zeer tevreden.

J Dekker -stroober Avatar
J Dekker -stroober
19 mei 2021 - Google

Dank je wel,voor het met gevoel ,warmte en kundigheid.
De trouwringen van mij en mijn overleden echtgenoot tot 1geheel te maken.
Wij zijn weer samen FOR EVER.
BEDANKT Jacqueline

lettie van de pol Avatar
lettie van de pol
25 apr 2021 - Google

Wat een leuke ervaring om met Jacqueline te denken over een ring, vervaardigd van oude , niet gedragen sieraden.
Een vakvrouw, fijne ontvangst en alle tijd om te overleggen wat er kan met de ingebrachte sieraden.
Het resultaat, een prachtige ring, naar een door mij voorgesteld model, , door Jacqueline gemaakt tot een uniek exemplaar.
Heel blij mee, en kom zeker terug naar deze, ook als mens, prachtige vakvrouw.

Raymond Kersten Avatar
Raymond Kersten
18 apr 2021 - Google

Wij zijn al twee keer als zeer tevreden klanten geholpen. We werden vriendelijk ontvangen en ze maakt tijd voor een gezellig praatje. Bijzonder professioneel restaureerde ze de sieraden van mijn vrouw. Zij beseft als geen ander dat achter een sieraad een verhaal en soms emotionele gevoelens zitten. Dankjewel Jacqueline.

angelique metz Avatar
angelique metz
17 apr 2021 - Google

Zeer tevreden, enorme kundig, meedenkend

Nadat we een aantal jaren naar tevredenheid onze trouwringen hebben laten ontwerpen door haar. Nu mijn zeer dierbare ring van mijn moeder door haar laten restaureren en hij is prachtig geworden. Zo mooi, oude herinneringen herleven weer.

Dank je wel lieve Jacqueline ik ben je enorm dankbaar

Ineke Vrieling Avatar
Ineke Vrieling
22 mrt 2021 - Google

ik kwam samen met mijn dochter bij je om te vragen of jij iets moois kon maken van de trouwringen van mijn man en mij. Mijn man was kortgeleden daarvoor overleden en ik was op zoek naar een sieraad (met als uitgangspunt onze trouwringen) die onze verbondenheid uitbeeldde.
Het resultaat is echt prachtig geworden en jouw professionaliteit en meedenken heeft me geraakt.
Ben er zóóó blij mee.
Dank je wel!!

Barbara Toussaint Avatar
Barbara Toussaint
19 mrt 2021 - Google

Een kennis van mij liet vol trots haar ring zien; ontworpen en gemaakt door Jacqueline Hermans. De ring was prachtig. Via de aantrekkelijke website ben ik in contact gekomen met Jacqueline. Samen zijn wij door een zorgvuldig proces gegaan om van de trouwringen van mijn ouders en mijn eigen trouwring een mooie ring te ontwerpen. Jacqueline is niet alleen een vakvrouw maar zij verstaat ook het vak om je mee te nemen in haar creatieve (denk)proces. Het resultaat mag er zijn het is een schitterende ring geworden. Dank je wel Jacqueline.

Maybritt Larsen Avatar
Maybritt Larsen
15 mrt 2021 - Google

Jacqueline heeft ons persoonlijk betrokken bij het proces van het tot stand komen van onze trouwringen. Ondanks de korte tijd die er was tot onze bruiloft, heeft ze ons de tijd gegeven met de besluitvorming en een snelle kwalitatief goede levering. Wij kunnen haar aanbevelen!

Lieneke Vrieling Avatar
Lieneke Vrieling
10 mrt 2021 - Google

Wauw, wat een ongelofelijk mooie ervaring was dit. Mijn vader is kortgeleden overleden en mijn moeder wilde graag iets met de beide trouwringen doen. Jacqueline wist daar wel raad mee! Ze dacht fijn met ons mee en gaf goeie en mooie tips waar we rekening mee konden houden. Uit eindelijk een mooi ontwerp gemaakt en is ze aan de slag gegaan..... wat een PRACHTIG eind resultaat heeft ze er van gemaakt! Oogverblindend en wat was mijn moeder blij!
Heel hartelijk bedankt Jacqueline voor jou fijne en zorgzame werkwijze!

Mark Bonnema Avatar
Mark Bonnema
11 jan 2021 - Google

Wij zijn bij Jacqueline terecht gekomen door de goede reviews en mond-op-mond reclame. En wat zijn we blij dat we onze ringen door haar hebben laten maken.
Ik wilde heel graag van de trouwringen en andere sieraden van mijn overleden ouders 3 nieuwe ringen voor mijn dochters en mijzelf laten maken. De 1e ontmoeting met Jacqueline was heel erg prettig. Door haar vrolijkheid, positiviteit, enthousiasme en vooral de manier waarop ze luistert hadden we gelijk een goed gevoel. Na dat gesprek zijn we zelf aan de slag gegaan om uit te zoeken wat we graag wilden en daarbij konden we goed overleggen met Jacqueline. Ze denkt ook altijd in mogelijkheden. Zo wilde ik graag een soort zegelring met daarin de initialen van mijn ouders geschreven in hun eigen handschrift. Ook was het geen probleem dat we alle drie een andere ring wilden. Door het harde werken van Jacqueline konden we de ringen voor de feestdagen ophalen. Een emotioneel moment want de ringen waren prachtig geworden! Precies zoals we in gedachten hadden en zelfs nog mooier dan dat. Wat een vakvrouw! Dank je wel voor alles Jacqueline. Lieve groetjes Nicky, Myrthe en Carola

Sabine van der Woerd Avatar
Sabine van der Woerd
10 jan 2021 - Google

Wij hebben lang gezocht naar een edelsmid die ons kon helpen en kwamen uit bij Jacqueline. Door korte communicatie lijnen hebben wij op korte termijn kunnen afspreken. En hebben we ons plan kunnen vertellen; we wilden van de trouwringen van mijn ouders nieuwe trouwringen maken. Dit hebben wij samen met Jacqueline allemaal duidelijk besproken. Vanuit die positieve ervaring hebben wij de trouwringen van mijn ouders bij Jacqueline in volste vertrouwen achtergelaten.
Nu hebben wij de meest originele, emotionele, persoonlijkste en mooiste ringen die wij elkaar mogen geven bij het ja woord.
Nogmaals Jacqueline dank je wel! Het was een warme & gezellige ervaring.

Joke Zandstra Avatar
Joke Zandstra
24 dec 2020 - Google

Ik was op zoek naar een exclusieve ring die goed bij mij past. Daarvoor moet je dus bij Jacqueline Hermans zijn, weet ik nu. Met haar vakmanschap en mensenkennis loodst ze je door het hele ontwerpproces. Het resultaat is dat ik nu de mooiste ring van de wereld heb. ChapeauJacqueline !

Bert Stuivenberg Avatar
Bert Stuivenberg
17 dec 2020 - Google

We hebben Jacqueline gevraagd 2 armbanden te repareren. 1 Van de 2 (van een andere juwelier) was al meerdere keren gebroken en heeft een hoge emotionele waarde. Ze zijn professioneel en perfect gerepareerd, zijn we zeer tevreden over. Ze maakt ook sieraden op bestelling, eventueel samen met haar ontworpen. Gezien de prettige samenwerking komen we dan ook zeker terug!


Reviews over je werk zijn zeker nodig, ben ik goed bezig?
Als Edelsmid ben ik dagelijks bezig met verfijnen van technieken en vaardigheden.
Alles komt samen in een gesprek naar een ontwerp van een sieraad.
Het ontwerp omzetten in een sieraad is mijn vak, mijn passie, de uitdaging.
Dan pas ontstaat een sieraad welke op meerdere niveau’s passen.
Dat mijn klanten tevreden mijn atelier verlaten is fijn, als ik een blij gevoel ervaar is dat voor mij de grootste waardering.
Maar hier zijn mijn klanten zelf aan het woord, ja dit is mijn vak, Meester Edelsmid.