Reviews

Mark Bonnema Avatar
Mark Bonnema
11 jan 2021 - Google

Wij zijn bij Jacqueline terecht gekomen door de goede reviews en mond-op-mond reclame. En wat zijn we blij dat we onze ringen door haar hebben laten maken.
Ik wilde heel graag van de trouwringen en andere sieraden van mijn overleden ouders 3 nieuwe ringen voor mijn dochters en mijzelf laten maken. De 1e ontmoeting met Jacqueline was heel erg prettig. Door haar vrolijkheid, positiviteit, enthousiasme en vooral de manier waarop ze luistert hadden we gelijk een goed gevoel. Na dat gesprek zijn we zelf aan de slag gegaan om uit te zoeken wat we graag wilden en daarbij konden we goed overleggen met Jacqueline. Ze denkt ook altijd in mogelijkheden. Zo wilde ik graag een soort zegelring met daarin de initialen van mijn ouders geschreven in hun eigen handschrift. Ook was het geen probleem dat we alle drie een andere ring wilden. Door het harde werken van Jacqueline konden we de ringen voor de feestdagen ophalen. Een emotioneel moment want de ringen waren prachtig geworden! Precies zoals we in gedachten hadden en zelfs nog mooier dan dat. Wat een vakvrouw! Dank je wel voor alles Jacqueline. Lieve groetjes Nicky, Myrthe en Carola

Sabine van der Woerd Avatar
Sabine van der Woerd
10 jan 2021 - Google

Wij hebben lang gezocht naar een edelsmid die ons kon helpen en kwamen uit bij Jacqueline. Door korte communicatie lijnen hebben wij op korte termijn kunnen afspreken. En hebben we ons plan kunnen vertellen; we wilden van de trouwringen van mijn ouders nieuwe trouwringen maken. Dit hebben wij samen met Jacqueline allemaal duidelijk besproken. Vanuit die positieve ervaring hebben wij de trouwringen van mijn ouders bij Jacqueline in volste vertrouwen achtergelaten.
Nu hebben wij de meest originele, emotionele, persoonlijkste en mooiste ringen die wij elkaar mogen geven bij het ja woord.
Nogmaals Jacqueline dank je wel! Het was een warme & gezellige ervaring.

Joke Zandstra Avatar
Joke Zandstra
24 dec 2020 - Google

Ik was op zoek naar een exclusieve ring die goed bij mij past. Daarvoor moet je dus bij Jacqueline Hermans zijn, weet ik nu. Met haar vakmanschap en mensenkennis loodst ze je door het hele ontwerpproces. Het resultaat is dat ik nu de mooiste ring van de wereld heb. ChapeauJacqueline !

Bert Stuivenberg Avatar
Bert Stuivenberg
17 dec 2020 - Google

We hebben Jacqueline gevraagd 2 armbanden te repareren. 1 Van de 2 (van een andere juwelier) was al meerdere keren gebroken en heeft een hoge emotionele waarde. Ze zijn professioneel en perfect gerepareerd, zijn we zeer tevreden over. Ze maakt ook sieraden op bestelling, eventueel samen met haar ontworpen. Gezien de prettige samenwerking komen we dan ook zeker terug!

Patricia Avatar
Patricia
15 dec 2020 - Google

De wondere wereld van edelsmid Jacqueline Hermans.
In mijn zoektocht naar een persoonlijke ring kwam ik bij Jacqueline terecht. Ik had een aantal ongedragen dierbare ringen waar ik een nieuw ontwerp van wilde laten samenstellen.
We hebben daarop de wensen en ideeën voor het vervaardigen van een ring uitgewisseld. In onze zoektocht heeft Jacqueline meerdere mallen gemaakt waardoor ik een goed beeld kreeg van de ring. We konden daardoor in goed overleg toewerken naar het uiteindelijke ontwerp. Het werd uiteindelijk een organische wit gouden ring. Jacqueline heeft de ring geheel afgewerkt en de steentjes naar eigen inzicht gezet. Jacqueline had in gedachte om er een extra zwart steentje bij te zetten om het nóg specialer te maken. Mijn ring is daardoor een waar kunstwerk geworden, zo bijzonder!

Het is een mooie ervaring om mee te maken, dank voor je geduld.
Jacqueline luistert, observeert, creëert…
Een vakvrouw met een hart van goud.

Annemieke Van Der Linden Avatar
Annemieke Van Der Linden
12 dec 2020 - Google

Een aantal weken geleden heb ik heb Jacqueline benaderd met de vraag of zij een ring kon maken met een vingerafdruk, dit kon. We hebben een afspraak gemaakt. Ik had een ontwerp in mijn hoofd en hier ook en foto van gevonden op internet. Toen ik Jacqueline het ontwerp liet zien en we erover spraken, zei ze: Die ring past niet bij jouw, die wordt te groot en te grof. In korte tijd wist ze precies te vertellen wat bij mij paste qua sieraden en het klopte! Al pratende kwamen we uit op een model waar de vingerafdruk mooi in uitkomt. Met als resultaat een prachtige ring, die ik met trots zal dragen. Jacqueline, nogmaals dank!

Winston Avatar
Winston
02 dec 2020 - Google

Iets langer dan een maand geleden ben ik bij Jacqueline geweest, aangezien ik oorbellen voor mijn vrouw wilde laten ontwerpen. Nadat ik mijn wensen heb doorgegeven heeft Jacqueline met me meegedacht en de nodige adviezen gegeven.

En een week geleden heb ik de oorbellen mogen ophalen. Het resultaat was prachtig en mijn vrouw is dolgelukkig met de oorbellen. Ik heb Jacqueline als een vakkundige edelsmid ervaren die goed met je meedenkt en goede adviezen geeft. Het resultaat is dat mijn vrouw oorbellen heeft die het beste bij haar passen. Daarnaast ben je een geweldig en oprecht persoon met het hart op de goede plaats. Nogmaals dank voor het prachtig resultaat en de fijne gesprekken die we altijd hebben.

Groet, Winston

Anky de Ridder Avatar
Anky de Ridder
16 nov 2020 - Google

Een halfjaar geleden ben ik begonnen aan een mega leuk project! Samen met Jacqueline heb ik een ring ontworpen voor mijn 21ste verjaardag. Ik wilde graag een speciale ring waar zowel een deel van mijn ouders als een deel van mij in terugkwam. En dit is het eindresultaat! Ik ben er zo ontzettend blij mee en wil Jacqueline dan ook graag bedanken voor de fijne en mooie gesprekken, het meedenken bij het ontwerpen van de ring, en natuurlijk het maken van deze waanzinnig mooie zegelring!

Steven Koopmans Avatar
Steven Koopmans
12 nov 2020 - Google

Op basis van recensies met Jacqueline in contact gekomen en hebben daar geen moment spijt van gehad! Ontzettend blij met haar advies, inlevingsvermogen, oprechtheid en enthousiasme om met elkaar onze trouwringen te ontwerpen en vervaardigen. Aan ons plezierige contact houden we extra fijne herinneringen over. Dank!

Henjo de Looper Avatar
Henjo de Looper
23 okt 2020 - Google

Bij Jacqueline gekomen met de vraag een sieraad te ontwerpen voor mijn vrouw. Een sieraad dat haar bedrijf symboliseert. Vanaf het eerste moment neemt Jacqueline je mee in haar artistieke proces. Ze leeft zich in de persoon in, wil zich een beeld kunnen vormen voor wie het sieraad bedoeld is. Ook neemt ze je mee in het proces en doet verschillende suggesties voor materialen en ontwerp. De overdracht van het sieraad is voor Jacqueline een bijzonder ritueel waarin ze heel bewust de regie bij de gever laat. Jacqueline toont je een leerzaam kijkje in de wereld van de edelsmederij vanuit een warme en oprechte verbinding met de klant. Een aanrader!

Peter Oudt Avatar
Peter Oudt
10 okt 2020 - Google

Gisteren een ring opgehaald die ik door jou heb laten maken Jacqueline. Het resultaat was weer overweldigend. Net als een collier dat je een paar jaar geleden hebt gemaakt.
De manier waarop jij met je klant omgaat is zo fantastisch. De passie voor het vak straal je aan alle kanten uit. Je luistert goed naar de wensen en het verhaal waar het omgaat. Je komt meteen met prachtige ideeën en uiteindelijk vertaald zich dit in een eindresultaat die klinkt als een klok!

Zoals belooft komen wij snel weer bij jou langs voor een nieuwe opdracht die ongetwijfeld weer heel bijzonder gaat worden.

Je bent een perfecte vakvrouw met het hart op de juiste plaats.

Maarten Wilschut Avatar
Maarten Wilschut
28 sep 2020 - Google

Een aantal jaar geleden bij ik bij Jaqueline terecht gekomen omdat ik een ring wilde verkleinen. Meteen werd duidelijk dat ze geweldig mee dacht en hele mooie sierraden maakt.

Begin dit jaar gingen wij door een vervelende periode waar we graag een nagedachtenis aan wilde hebben. We zijn van ontwerp tot eindresultaat geweldig geholpen. Jaqueline staat altijd klaar om vragen te beantwoorden of mee te denken.

Bedankt!

Loes Beerens Avatar
Loes Beerens
18 sep 2020 - Google

Jacqueline heeft ons geholpen om een mooi familie sieraad te ontwerpen. De kracht van de eenvoud stond centraal.
Erg blij met mijn mooie ring die ik over 18 jaar door kan geven aan mijn dochter.

Een Google-gebruiker Avatar
Een Google-gebruiker
18 sep 2020 - Google

Jacqueline heeft ons geholpen om een mooi familie sieraad te ontwerpen. De kracht van de eenvoud stond centraal.
Erg blij met mijn mooie ring die ik over 18 jaar door kan geven aan mijn dochter.

Esther Starrenburg Avatar
Esther Starrenburg
05 jul 2020 - Google

Onze trouwringen zijn zo mooi geworden. Wij zijn er heel blij mee. Het ontwerptraject was heel plezierig en ontspannen. Het is natuurlijk wel spannend om een eigen ontwerp tot leven te laten komen. Door de tussenstappen en diverse wasringen krijg je wel een goed beeld bij hoe het zal worden en wordt het steeds helderder voor jezelf wat je mooi vindt en wat qua vorm echt bij je past. Je persoonlijkheid en liefde voor elkaar komt zo samen in je ring. Dank je wel Jacqueline!!


Reviews over je werk zijn zeker nodig, ben ik goed bezig?
Als Edelsmid ben ik dagelijks bezig met verfijnen van technieken en vaardigheden.
Alles komt samen in een gesprek naar een ontwerp van een sieraad.
Het ontwerp omzetten in een sieraad is mijn vak, mijn passie, de uitdaging.
Dan pas ontstaat een sieraad welke op meerdere niveau’s passen.
Dat mijn klanten tevreden mijn atelier verlaten is fijn, als ik een blij gevoel ervaar is dat voor mij de grootste waardering.
Maar hier zijn mijn klanten zelf aan het woord, ja dit is mijn vak, Meester Edelsmid.