Reviews

Linda Rorije Avatar
Linda Rorije
17 feb 2020 - Google

Met liefde schrijf ik deze review. Ik vond het een unieke ervaring om met Jacqueline in contact te komen. Je voelt je vanaf het eerste moment welkom in haar mooie atelier en krijgt als klant alle aandacht en een luisterend oor.
Jacqueline heeft mijn ring vakkundig en snel gerepareerd geheel volgens afspraak.
Zeker weten dat ik weer naar Jacqueline ga als er weer wat te repareren valt. Wat mij ook erg aansprak was dat Jaqueline en ik onze liefde delen voor de Opaal.

Martine grijzenhout Avatar
Martine grijzenhout
14 feb 2020 - Google

Lieve Jacqueline,
Buiten dat ik hier kan schrijven dat je prachtige sieraden maakt, ben je ook een fantastisch mens.
Soms zijn er momenten in je leven dat iets je heel blij moet maken maar je het niet goed onder woorden kunt brengen en je gevoel erbij kunt uitleggen.
Ik heb een prachtige ketting en armband en mijn moeder prachtige oorbellen, waar jij 80% van het advies voor ons op je hebt genomen. Wij hadden aan de ideeën die jij opperde niet gedacht en we zijn er dolgelukkig mee...
Daarbij ben jij degene die een droom voor mij kan en wil gaan waarmaken.
Ik ben al jaren op zoek naar iemand die ik vertrouw, die weet wat jij zelf nog niet eens als volledig sieraad voor je ziet, maar jij de mens en het sieraad 1 kan laten worden, en ideeën en inspiratie oppert waar je denkt JA! Dit is wat ik zoek maar zelf nooit op was gekomen.
Ik heb immens respect voor de dingen die je gedaan hebt voor ons, en hopelijk nog wil gaan doen 😁.
Ik wil al jaren een specifieke armband met de Formule 1 baan van San Marino (voor mij heel belangrijk).
Zonder enige twijfel leg ik dit project bij Jacqueline neer omdat ik weet dat de ideeën en voorbeelden die ze heeft vaak beter tot uiting komen dan ik zelf zou hebben gedacht... ( m.a.w. ik kan niet wachten😁)
Elke ander F1 fan, kijk ajb bij Jacqueline het zijn echt de kroon op het fan zijn van F1 op zijn mooist....
Jacqueline wij willen je enorm bedanken, voor je mensenkennis, je lieve ontvangst, je gemeende interesse in de mens en het sieraad wat daar het beste bij past....en dromen waarmaakt
Je hebt er fans bij en ik weet dat dit er alleen maar meer zullen worden....
Nogmaals dank voor alles..ik kijk enorm uit naar ons volgende project, ik weet dat jij er weer iets prachtigs van zult maken....
Heb je dromen, laat Jacqueline ze waarmaken, ik weet namelijk nu dat mijn dromen, bij en met haar uit komen!

Tot snel, en bedankt dat je kennis en kunde er is om onze dromen te laten uitkomen. Ik kan niet wachten op mijn komende droom☺️

Veel liefs, van twee hele grote fans, en ik zal dit zeker delen met iedereen die worstelt met een droom maar net het extra beetje mensenkennis, kunde en gemeende interesse nodig heeft. Dan weet ik dat er maar 1 plek is waar je droom uitkomt!

Veel liefs,

Fam Grijzenhout

Dineke de Swart Avatar
Dineke de Swart
10 feb 2020 - Google

Wat een fijne ervaring om met Jaqueline in contact te komen. Ik kwam met de vraag wat te doen met een wit gouden solitair ring.
We hadden direct een fijne klik en samen kwamen tot de conclusie dat het mooier zou zijn een compleet nieuwe ring te maken met de bestaande de steen en een steentje uit een andere ring.
Het resultaat is verbluffend, wat ben ik hier blij mee!
Iedere keer als ik naar de ring kijk ervaar ik weer de fijne manier waarop Jaqueline met haar expertise en hartelijkheid mijn vraag heeft benaderd, in één woord geweldig....
Jaqueline hartelijk bedankt en hopelijk tot ziens.

vivian labrecque Avatar
vivian labrecque
08 feb 2020 - Google

Vanaf het eerste moment voelde Jacqueline al goed aan naar wat voor trouwringen wij op zoek waren en wat bij ons past, zonder dat we dit zelf al precies wisten. Ze is meedenkend en enthousiast. Kortom, een echte aanrader en ook nog op een hele mooie locatie. We zijn ontzettend blij met de ringen. Op naar onze trouwdag zodat we ze mogen gaan dragen!!

Hanneke Henket-Konig Avatar
Hanneke Henket-Konig
05 feb 2020 - Google

Voor een speciale verjaardag van mijn zoon en ook voor een bijzondere gebeurtenis in zijn leven wilde ik specifiek en alléén voor hem iets moois laten maken.
Mijn nicht raadde mij aan met haar mee te gaan naar Zeewolde naar Jacqueline Hermans.
Een verrassende, open en warme ontmoeting.
Een edelsmid met passie voor haar ambacht.
En al snel werd mij duidelijk ook iemand met groot vakmanschap.
Een edelsmid aan wie ik mijn meest dierbare, en enkele kostbare, juwelen zou durven toevertrouwen.
Dat was wat ik zocht.
Een luisterend oor, een creatieve en meedenkende geest.
En ook iemand die haar vak tot in de finesses beheerst en bijhoudt.
En zo kwamen we samen tot een heel bijzonder cadeau voor mijn zoon Joris.
Met de hand gemaakt met behulp van de meest moderne 3D-techniek.
Het eindresultaat is bijzonder en mooi.
Een blije moeder en een blije, ontroerde zoon.
Dank aan "mijn gouden" edelsmid Jacqueline.

Corrien Hazeleger Avatar
Corrien Hazeleger
04 jan 2020 - Google

Wat reed ik met veel plezier naar Zeewolde om te overleggen en na te denken over een ring die bij mij zou passen. Ik kwam voor oorbellen en ben uiteindelijk met een prachtige ring de deur uitgegaan. Dankjewel voor al je geduld, je luisterend oor en kennis van zaken. Tijdens dit proces ben ik mij gaan beseffen dat de maker van dit persoonlijke sieraad heel belangrijk is. Ik draag de ring met zoveel trots en als ik naar de ring kijk, geniet ik ervan. En af en toe denk ik dan ook aan jou, hoe jij dit met zoveel zorgvuldigheid hebt gemaakt. Onwijs bedankt!

R Lubberink Avatar
R Lubberink
22 nov 2019 - Google

Jaaaaaaaren geleden heeft Jacqueline voor mij een sierring een maatje groter gemaakt. Erg handig, zo'n buurvrouw! Toen ik ontdekte dat het 'steentje' uit mijn (bijna 20 jarige) trouwring was verdwenen, dacht ik meteen weer aan Jacqueline. Geen probleem: zij heeft er een zetkastje van witgoud tussen gezet. Zo kan het nieuwe steentje er "nooit" meer uit?! Alles mooi opgepoetst en de ring was weer als nieuw. Maar... bij het ophalen vond ik de ring iets te veel blingbling. Ook geen probleem: zij heeft ter plekke de helft van de ring, waar een middenbaan witgoud in zit, mat gemaakt, voor meer contrast. Gelukt! Top! Met Jacqueline kan je alle kanten op!
"Nogmaals heel hartelijk bedankt en als er weer wat met een ring aan de hand is, weet ik je te vinden!"

Willem A. Prins Avatar
Willem A. Prins
17 nov 2019 - Google

Van 2D naar 3D ontwerp, maken en leveren is nu vijf keer gedaan en tot volle tevredenheid.
Als Voorzitter van het Verbond Ned. Motorbootsport had ik de eer die speldjes aan ere-bestuursleden uit te reiken.
Een waardevol aandenken aan veel nuttig vrijwilligerswerk.
Dank aan Jacqueline. Voor het fraaie resultaat en om dit mogelijk te maken !

Sylvia Wever Avatar
Sylvia Wever
17 nov 2019 - Google

*In de ban van de Ring.*

Een aantal weken geleden is de reis begonnen. Van het goud uit de erfenis van mijn lieve ouders wilde ik iets persoonlijks laten maken. Ik ontmoette Jacqueline en samen hebben we besloten om de trouwringen van mijn ouders als basis te gebruiken voor een geweldig mooi nieuwe ring, een waar erfstuk. Gisteren dit prachtige juweel mogen ophalen. Mijn Ring én ik. Wat bén ik trots.

En Jacqueline?
*Wat een vakvrouw!
*Wat een pracht mens!
*Wat een lieverd!

Dank je wel meis!

Hendrika Hulzebos Avatar
Hendrika Hulzebos
03 nov 2019 - Google

Betrouwbaar, creatief meedenkend en ook nog snel en netjes. Beter is er niet top Jaqueline al 25 jaar tevreden.

Ton De Beus Avatar
Ton De Beus
31 okt 2019 - Google

Helaas is mijn vrouw overleden. met het door haar gedragen goud ben ik naar Jacqueline gegaan.Zij vond het zonde om de trouwring om te smelten.Ze deed een voorstel om twee ringen aan elkaar te solderen en op mijn maat te maken.Ik was blij verrast met dit idee en ging hier onmiddellijk mee akkoord Het resultaat is fantastisch en ben heel blij dat ik de ringen van mijn vrouw kan dragen. Jacqueline je bent een vakvrouw.

marcel selluf Avatar
marcel selluf
01 okt 2019 - Google

Mede dankzij de geweldige mooie ringen, gemaakt door Jaqueline, hadden wij een zeer geslaagde dag.

Alie Avatar
Alie
31 aug 2019 - Google

Ik wilde mijn geel gouden trouwring, die ik al 25 jaar heb gedragen, aanpassen zodat ik deze kan combineren met een tweede wit gouden ring. Door de goede reviews op de website van Jacqueline heb ik besloten om hiervoor naar Jacqueline te gaan. Ze luisterde goed naar mijn wensen en keek ook heel goed wat bij mij past. Daarna kwam ze met een voorstel waarin mijn wensen heel goed waren verwerkt en ook nog eens heel praktisch was. Ik ben nog een keer terug geweest om samen de briljant uit te zoeken die in de ring zou worden verwerkt. Het is echt een prachtige ring geworden die briljant(!) is uitgevoerd. Ook was het heel gezellig om samen met mijn man en Jacqueline dit proces te doorlopen in haar mooie atelier. Ik ben nog elke dag blij met mijn prachtige ring en kan iedereen adviseren om door haar een sieraad te laten maken. Als ik zelf nog een sieraad wil laten maken, dan kom ik zeker terug.

Margreet Avatar
Margreet
17 aug 2019 - Google

De geboorte van een juweel.....
25 jaar is mijn trouwring me dit jaar van dienst.
Wij een mooi feest maar ook zij, als dank voor zoveel trouwe jaren.
De site van Jacqueline sprak me aan en ik maakte een afspraak met haar.
Ik legde mijn ideeën op tafel, voorbeelden op papier. Jacqueline keek er naar en stelde vragen met als laatste: "'Waarom een waardevol bezit veranderen, laat het intact en verrijk het''
En zo hebben we het gedaan.
Ik bezit nu een prachtig juweel met mijn oude ring als basis, gemaakt door een vakvrouw.
Dank je wel Jacqueline!

Yvonne Veerman Avatar
Yvonne Veerman
08 jun 2019 - Google

3 weken en wat uurtjes draag ik nu de ring door Jacqueline ontworpen, nog elk moment glinsteren ring en ik!
Wat een onwaarschijnlijk leuke ervaring was het om in het gehele pre trouwproces juist met deze vrouw een zo persoonlijke ring te ontwerpen.

Een waar cadeau aan onszelf. Zowel de ontmoeting met deze vakvrouw alswel het uiteindelijke sieraad!

Jacqueline hartelijk bedankt, groet Yvonne


Reviews over je werk zijn zeker nodig, ben ik goed bezig?
Als Edelsmid ben ik dagelijks bezig met verfijnen van technieken en vaardigheden.
Alles komt samen in een gesprek naar een ontwerp van een sieraad.
Het ontwerp omzetten in een sieraad is mijn vak, mijn passie, de uitdaging.
Dan pas ontstaat een sieraad welke op meerdere niveau’s passen.
Dat mijn klanten tevreden mijn atelier verlaten is fijn, als ik een blij gevoel ervaar is dat voor mij de grootste waardering.
Maar hier zijn mijn klanten zelf aan het woord, ja dit is mijn vak, Meester Edelsmid.