Reviews

Maran Woe Avatar
Maran Woe
23 aug 2022 - Google

Via het internet Jacqueline gevonden en na het lezen van de ervaringen van andere, telefonisch contact opgenomen om te kijken of Jacqueline mij kon helpen met mijn beschadigde ring die ik voor de geboorte van onze dochter van mijn vriend heb gekregen en welke mij dus heel dierbaar is. Wat een fijn gesprek was dit en Jacqueline is zo hartelijk en behulpzaam! Ik kon snel bij haar terecht. Na enkele dagen werd ik al gebeld dat ik de ring kon komen ophalen met zelfs het voorstel om de naam van onze dochter in de ring te graveren. Ik vond het hartverwarmend hoe Jacqueline met dit voorstel kwam. De ring is nu nóg mooier dan hij al was! Dit zal niet mijn laatste bezoek zijn bij Jacqueline!

Linda Bouwman Avatar
Linda Bouwman
20 jul 2022 - Google

Wat een fantastische vakvrouw! Inlevend, bevlogen, creatief en gericht op een juweel dat perfect aansluit bij de wens. Het gehele traject zijn we stap voor stap samen doorgelopen. Zo zijn we met elkaar tot een prachtig resultaat gekomen, welke ik met trots draag! Dank Jacqueline voor de prettige samenwerking en je schitterende werk.

ineke knauer Avatar
ineke knauer
19 jun 2022 - Google

Wat doe je met de trouwringen van je inmiddels overleden ouders.
Je kan ze in de la laten liggen, of... er een sieraad van laten maken dat je altijd bij je kan dragen. Jacqueline heeft beide ringen zo veel mogelijk in tact gelaten en het witgouden ringetje symboliseert mijn persoon. Zo blij mee.
Dankjewel Jaqueline.

Johan Helmink Avatar
Johan Helmink
18 jun 2022 - Google

Vandaag ring opgehaald. Gemaakt door sieraadkunstenares Jacqueline. Vanaf eerste moment uiterst plezierige contacten en deskundige adviezen met zeer fraai eindresultaat. Nogmaals dank!!

Elly Avatar
Elly
06 mei 2022 - Google

Na even gegoogled te hebben kwam ik bij Edelsmid Jacqueline Hermans terecht.
Na een zeer prettig telefoon gesprek heb ik gelijk een afspraak gemaakt met Jacqueline.
Goed advies gekregen voor mijn dierbare zilveren ring.
Professioneel gerepareerd en ziet er weer als nieuw uit.
Ben er super blij mee!
Jacqueline, heel erg bedankt.

Karin van Ommen Avatar
Karin van Ommen
12 apr 2022 - Google

Ik kom al zeker 20 jaar bij jacqueline en als ik te repareren of iets wilde laten doen ben ik altijd welkom.
Laatste x dat ik bij haar was kwam ik met een slang van mijn oma die de slang had laten ombuigen tot een armband.
Jacqueline zei dat het niet kon maar heeft toch de opdracht aanvaard en ik ben wederom heel blij met het resultaat.
Zij is echt een tovenaar die alles kan.

Jannet Doeleman Avatar
Jannet Doeleman
05 mrt 2022 - Google

Mijn moeder wilde voor haar kleindochters een sieraad laten maken van een armband die zij van haar moeder heeft geërfd. De keus voor Jacqueline was snel gemaakt door eerdere goede ervaringen mbt haar creatieve ideeën op basis van het verhaal wat je haar verteld. Alle vier de kleindochters zijn in overleg gegaan met Jacqueline en hebben nu een uniek sieraad waar ze super blij mee zijn! Voor de volgende generatie komen we zeker bij je terug! Heel veel dank Jacqueline!

Jenty Timmer Avatar
Jenty Timmer
03 jan 2022 - Google

Wauw, wauw, wauw. Jacqueline is denk ik de meest hartelijke vrouw die ik ken. Ze neemt niet alleen jouw voorkeur en stijl mee in het maken van een sieraad maar ook de vorm en grootte van je hand, de ondertonen in je huidskleur (welk soort materiaal hier het beste bij kleurt) en niet te vergeten je persoonlijkheid! In de korte tijd dat je bij haar bent probeert ze je echt te leren kennen, ook zodat ze dit weer kan verwerken in de ring. Hierdoor is mijn ring nog mooier geworden dan ik zelf voor had kunnen stellen. Ontzettend bedankt!

Ria Schuckmann Avatar
Ria Schuckmann
22 dec 2021 - Google

Zeer gedreven en vol passie zoals Jaqueline te werk gaat. Met een prachtig resultaat van een ring van trouwringen van diversen dierbaren. Ik ben er erg blij mee, hartelijk dank. Groet Ria

Marjolein Breed Avatar
Marjolein Breed
03 dec 2021 - Google

Dank je wel Jacqueline. Je hebt een prachtig kado gemaakt in de vorm van een ring. Een hele mooie herinnering aan ons 25 jarig huwelijk. Ik heb aangegeven wat ik mooi vindt en jij hebt daar een uniek ontwerp van gemaakt. Dagelijks kijk ik met heel veel plezier naar de ring. Elke keer is hij weer anders door de lichtinval. We gaan elkaar zeker weer zien en spreken. Het was top. Groet Jack en Marjolein

Anneke Zwaan Avatar
Anneke Zwaan
24 nov 2021 - Google

Na een zeer prettig telefonisch contact ging ik, op weg naar de afspraak.
Een fijn gesprek waarin Jacqueline aandachtig luisterde, keek, observeerde en al snel tot een ontwerp voorstel kwam. Gebaseerd op hoe zij mij zag en het verhaal en emotie van de ringen. Trouwringen van mijn overleden echtgenoot en mijzelf. Ik wilde die 2 ringen verbonden krijgen met de 3 kleuren ring die ik al 25 jaar draag die staat voor ons gezin. Verbonden met een nieuwe witgouden ring.
Prachtig resultaat, ik kwam zag en voelde de emotie en nieuwe verbondenheid van de ringen om mijn vinger.
Het mooie is dat de ring beweegt en er steeds een andere ring in het zicht is.
Jacqueline dank je wel voor het warme contact, en vooral voor het eindresultaat.

Laura Hospes Avatar
Laura Hospes
15 nov 2021 - Google

Samen met mijn vriend heb ik ringen laten maken door Jacqueline. Een warme, professionele vrouw met passie voor haar vak. We voelden ons heel erg welkom bij haar en mede daardoor (en natuurlijk haar kunde) zijn het zulke prachtige ringen geworden, die niemand anders heeft!

Marijke Klomp-Bakker Avatar
Marijke Klomp-Bakker
14 okt 2021 - Google

Via internet gevonden. Hele fijne kennismaking. Ik kwam met een ring van mijn overleden vader . Hij had deze laten vermaken na het overlijden van mijn moeder 40 jaar geleden. Jacqueline kwam met een briljant ! idee.
Ik zou daar nooit aan gedacht hebben maar de vorm van de ring bleef gelijk. De inscriptie aan de binnenkant ook. Het resultaat is geweldig. Zo mooi..Het is een ring geworden die je eigenlijk nooit meer af doet.
Ik krijg er veel complimenten over.

Lian de Gier Avatar
Lian de Gier
21 sep 2021 - Google

Twee trouwringen voor mijn dochter en mij door Jacqueline laten vermaken.
Ze zijn prachtig geworden.
We zijn heel blij met het resultaat.Bedankt Jacqueline voor het fijne meedenken en je vakkundigheid.

Roxanne van der Roest Avatar
Roxanne van der Roest
02 sep 2021 - Google

Ik ben heel blij dat ik bij Jacqueline mijn trouwringen heb gekocht.

Ze luistert goed naar wat je wilt hebben en gaat graag een uitdaging aan. Wij wilden graag binnen in de ringen een Mickey hoofdje en dit heeft zij voor elkaar gekregen.

Lieve Jacqueline heel erg bedankt voor alles!


Reviews over je werk zijn zeker nodig, ben ik goed bezig?
Als Edelsmid ben ik dagelijks bezig met verfijnen van technieken en vaardigheden.
Alles komt samen in een gesprek naar een ontwerp van een sieraad.
Het ontwerp omzetten in een sieraad is mijn vak, mijn passie, de uitdaging.
Dan pas ontstaat een sieraad welke op meerdere niveau’s passen.
Dat mijn klanten tevreden mijn atelier verlaten is fijn, als ik een blij gevoel ervaar is dat voor mij de grootste waardering.
Maar hier zijn mijn klanten zelf aan het woord, ja dit is mijn vak, Meester Edelsmid.