Reviews

Rated 5 out of 5 stars based on 134 customer reviews.

Wat ben ik blij dat ik Jacqueline gevonden heb. Wat een mooi mens, puur, zeer creatief en vakkundig!
Mijn trouwring moest veranderd worden en samen hebben wij er iets prachtigs van gemaakt.
Jacqueline is ook eerlijk, als ze denkt dat het niet bij je past of niet mooi wordt dan geeft ze dit aan. Gewoon eerlijk en authentiek zoals het hoort.
Ik raad haar absoluut aan en dit zal niet de laatste keer zijn dat wij elkaar gezien hebben:-)
Dank lieve Jacqueline.
Annemarie McCall Avatar
Annemarie McCall
12 jun 2024
Wow, super blij met mijn ketting. De steen uit de ring van mijn vader en de steen uit de ring van mijn moeder zijn samen gebracht in een mooie hanger
Cindy van der Dussen Avatar
Cindy van der Dussen
08 jun 2024
Jacqueline voelde goed aan waar ik naar op zoek was. Ze heeft voor mij een uniek sieraad gemaakt uit oud goud dat al een tijd in de kast lag te verstoffen. Ik ben geweldig blij met mijn ketting met prachtige hanger. In vakmanschap en creativiteit blinkt zij uit, en daarnaast kon ik er op rekenen dat het binnen de afspraken qua tijd en prijs af was. Kortom, ik kan je aanraden om met haar in zee te gaan.
Trix Bunck Avatar
Trix Bunck
01 jun 2024
Al een paar jaar lagen daar de trouwringen van mijn ouders, ik wilde er iets moois mee doen, maar wist nog niet precies wat... googlen naar een goudsmid in amstelveen, komt Jacqueline tevoorschijn, terwijl ze helemaal niet in amstelveen zit...(lang leve google...) jouw site sprak me aan, dus een afspraak gemaakt... ik ben heel hartelijk ontvangen en na een fijn gesprek besloten wat het ging worden... toen ik de ring op kwam halen en ik hem voor het eerst zag, schoten de tranen in mijn ogen, zo mooi is het geworden, met zoveel achterliggende symboliek, hebben we er samen een prachtige ring van gemaakt, die ik met heel veel trots elke dag draag.... dankjewel Jacqueline
Ellen Keizer Avatar
Ellen Keizer
06 mei 2024
Ik had nog steeds de twee trouwringen van mijn overleden ouders liggen. Daar wilde ik wat mee gaan doen. Al zoekend op internet kwam ik bij Jacqueline Hermans uit.
Het maken van de afspraak verliep al op een prettige manier. Het bezoek aan het atelier was ook heel plezierig. Jacqueline nam alle tijd, was meedenkend en professioneel.
Vandaag het resultaat opgehaald Ik vind het echt een prachtige ring geworden, vol symboliek. Het dragen van de ring voelde meteen vertrouwd aan. Ik ben er echt heel blij mee.
Marijke Groensmit Avatar
Marijke Groensmit
16 apr 2024
Al langer had ik plannen om een samengesteld sieraad te laten maken. Het heeft even geduurd maar wat ben ik blij dat ik bij Jacqueline ben gekomen. Na een heel plezierig persoonlijk gesprek heeft zij mij deskundig geadviseerd en heb ik onlangs mijn prachtige ring op kunnen halen. Ook de ring (vol herinneringen) van mijn moeder heeft zij geweldig opgeknapt. Met tranen in de ogen van emotie en blijdschap verlieten wij het atelier...
Linda Soet Avatar
Linda Soet
07 apr 2024
In 2023 kreeg ik twee ringen van mijn moeder. Helaas zagen de ringen er niet meer mooi uit. Het was het beste om één ring te maken van de twee. Enkele jaren geleden ontmoette ik Jacqueline, en voor mij was zij de perfecte persoon om iets moois te maken van deze ringen. Jacqueline luisterde aandachtig naar mijn verhaal en heeft met haar uitmuntende vakmanschap een prachtige ring gecreëerd. Haar vaardigheid en toewijding zijn duidelijk zichtbaar in het verbluffende eindresultaat. Ik ben ontzettend blij met het werk dat ze heeft geleverd.
Donnelle Cinavi Avatar
Donnelle Cinavi
26 mrt 2024
Een speciale ring voor een speciale vrouw. Met die gedachten kwam ik met Jaqueline voor het eerst in gesprek. We maakten een stappenplan en bij ieder bezoek heeft Jaqueline alle tijd en ruimte gegeven om de persoonlijke wensen voor een uniek sieraad vorm te geven. Het resultaat is echt boven verwachting. Uniek, persoonlijk en waanzinnig mooi. Dank je wel voor alles! We zijn echt heel blij met het resultaat, mede door jouw meedenken en deskundig advies.
M.vr.gr.
Corsenmoon
Crstn Avatar
Crstn
19 jan 2024
Jacqueline heeft van de trouwringen van mijn in 2020 overleden man en mij één heel mooie ring gemaakt. Deze kan ik elke dag dragen zonder dat het meteen opvalt dat je weduwe bent. De ringen waren nogal breed en om ze dan naast elkaar te dragen, vond ik niet mooi. Samen hebben we besproken wat het ging worden en dat verliep erg prettig! Het resultaat is een prachtig sieraad waar ik erg blij mee ben! Een aanrader dus!
Wietske van der Linden
Annemieke Van Der Linden Avatar
Annemieke Van Der Linden
28 dec 2023
Jacqueline heeft mij geholpen om een hele mooie unieke ring te maken. Na een eerdere opdracht wist ik dat ik bij haar aan het juiste adres zou zijn. Zij heeft een mooie steen gevonden en hier een tijdloos ontwerp van gemaakt. Ik ben heel erg blij met de ring! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een uniek sieraad.
Sabine Vulink Avatar
Sabine Vulink
27 dec 2023
Jacqueline heeft ons heel goed geadviseerd. Ze heeft volgens onze wensen, maar toch heel bijzondere en unieke trouwringen ontworpen. We zijn erg blij met het resultaat!
Elise Sluiter Avatar
Elise Sluiter
12 dec 2023
Na het zeer onverwachte overlijden van mijn man zocht ik een edelsmid die “iets” kon maken van onze trouwringen voor mij als “niet sieraden liefhebber “
Wat heeft Jacqueline dit prachtig gedaan!
Heel eenvoudig, niet samengevoegd maar op een speciale, met onderliggende betekenis, verbonden.
Zo mooi!
Jacqueline luistert naar het verhaal en weet direct dit te vatten in een ontwerp.
Dankjewel Jacqueline!
Anca
Anca Schuiling Avatar
Anca Schuiling
27 nov 2023
Nadat wij als nieuw bruidspaar veel informatie hebben ingewonnen bij een keten voor trouwringen, gingen we daar in ieder geval alvast één damesring bestellen. Bij binnenkomst bleek er van alles mis met de ring en de beloften die we kregen en daarin werden we ook niet geholpen door die winkelketen. In dat proces ben ik gaan zoeken naar een goudsmid die ons kon helpen met de bestaande damesring, maar uiteindelijk werden we met die damesring tóch wel geholpen door die keten. Voor de herenring die we nog moesten hebben, werd het allemaal qua tijd nu ook krap. Toen ik contact kreeg met Jacqeline werd ik in eerste instantie goed opgevangen met de snelle hulp en adviezen betreffende de damesring. Later vonden we het dan ook leuk om dan de herenring alsnog wel bij Jacqueline aan te vragen. De service was ontzettend snel, Jacqueline is heel lief en mijn aanstaande heeft nu een prachtige ring voor een goede prijs mogen ophalen tóch nog ruim voor onze bruiloft.
Heel erg bedankt voor de service, Jacqeline! Mocht iemand in onze omgeving ooit een ring zoeken, sturen wij ze met alle vertrouwen de polder door opweg naar jou.
Mariska Klaphek Avatar
Mariska Klaphek
18 nov 2023
Geeft fantastisch advies en helpt om samen een sierraad voor het leven te maken. Echt een fijn, lief mens
Aniek Bouwman Avatar
Aniek Bouwman
10 nov 2023
Een prachtige set van een collier en oorbellen laten maken bij Jacqueline. We hebben samen gekeken wat het beste bij mij past, ze geeft fijn en eerlijk advies. Erg blij met mijn unieke set!
Skinz Beautybar Avatar
Skinz Beautybar
10 nov 2023
Heel fijn dat Jacqueline onze vraag kon omzetten in mooi sieraad. De trouwring, die mijn overleden vader 50 jaar geleden aan mijn moeder gaf, is nu mijn trouwring. De oorspronkelijke ring is nog steeds zichtbaar met een mooie eigen touch. Het was technisch best ingewikkeld maar door de deskundigheid van Jacqueline is het gelukt. Enorm dankbaar.
Ellen D Avatar
Ellen D
10 okt 2023
9 oktober 2023
Op zoek naar een edelsmid hadden we Jacqueline Hermans in Flevoland via haar mooie website snel gevonden.
Vanaf het 1e telefoongesprek was er een duidelijke klik en na het prettige kennismakingsgesprek is er een voorlopig ontwerp van een armband met bijpassende ring tot stand gekomen.
Na wat aanpassingen en rekening houdend met onze wensen ontstond er een mooie werktekening.
Jacqueline heeft met veel liefde de armband en 2 bijpassende ringen gemaakt, die perfect bij ons passen.
Met haar deskundigheid en haar passie voor het vak kunnen wij Jacqueline van harte aanbevelen.
Judith Bos Avatar
Judith Bos
09 okt 2023
Vanmiddag onze ringen ontvangen van Jaqueline.. wat zijn we ontroert en tegenlijk er zo enorm blij mee. Wat zijn ze mooi en uniek. Huilend belde ik Jaqueline op nadat ik haar gevonden had op internet met de vraag kan je ons helpen? Ik zou zo graag ringen willen..met een herdenking er in. Een luisterend oor..(ze nam alle tijd)..en heel veel begrip..een fantastisch contact..goed advies.. wat een vertrouwen.. Op onze vraag zou je dit voor ons kunnen maken kwam ze met het antwoord dat zou ik niet doen met de redenen waarom..en wij begrepen dit. Ze wilde wel nadenken over iets anders en kwam met een geweldig idee. Mijn man had bedenkingen en weer nam Jaqueline de tijd om het aan te passen. Je bent een vakvrouw..waar we graag bij terug komen.
Gerda van den Hul Avatar
Gerda van den Hul
10 sep 2023
Jacqueline is een vrouw met liefde voor het vak, tijdens de zeer vriendelijke kennismaking en het benoemen van onze wensen heeft Jaqueline duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden waren en zo hebben wij samen een plan gemaakt wat het uiteindelijk resultaat zou moeten worden en..... dat is het zeker geworden, een heel mooi en zeer vakkundig gemaakt sieraad waar wij heel blij mee zijn.
Albert C Avatar
Albert C
10 aug 2023
Met Jacqueline kwam ik in contact, omdat ik na het overlijden van mijn vrouw een mooi sierraad wilde laten maken van onze trouwringen. Vanaf het eerste telefoongesprek was het contact warm. Jacqueline leefde zich in en maakte het proces om tot een passend sierraad te komen persoonlijk en bijzonder. Het bijsturen van een ontwerp is geen enkel punt en hoort bij het proces vindt zij. Het eindresultaat is dan ook speciaal en heel passend. Het klopt.
Wouter en Erna Bouwman Avatar
Wouter en Erna Bouwman
10 jul 2023
Jacqueline heeft twee fantastische trouwringen voor ons ontworpen. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek en het doornemen van een voorlopig ontwerp, heeft zij deze met veel liefde en passie gemaakt. Ze heeft totaal rekening gehouden met onze wensen, maar kwam zelf ook met goede ideeën, waardoor wij de perfecte ringen hebben gekregen, die helemaal bij ons als persoon passen, maar ook samen een mooi geheel vormen. Wij kunnen niet anders dan Jacqueline van harte aanbevelen!!
Therese Klompenhouwer Avatar
Therese Klompenhouwer
10 jul 2023
Jacqueline ken ik al van heel wat jaren geleden, toen ze ook al eens een sieraad voor mij maakte. Mijn eigen ontwerp, door haar -en samen met mijn man- uitgevoerd: dat is een prachtige ring met opaal geworden. Daarom wist ik gelijk naar wie ik nu toe moest met een andere opaal. Deze oude opaal was kwetsbaar. Hij zat in een broche die omkiepte als je hem droeg waardoor je tegen de onderkant aankeek, zonde! Maar door de breuklijn die hij had, was hij erg kwetsbaar en dus zeer spannend om die in een nieuw sieraad te laten zetten. Na een paar gesprekken waarin Jacqueline alle tijd nam en na de mooie werktekeningen, had ik er vertrouwen in dat ook dit sieraad weer helemaal goed ging komen. Het resultaat mag er zijn, de opaal komt nu volledig tot zijn recht en is beschermd -door het kastje aan de achterkant- voor de toekomst! Prachtig vakwerk, dank je wel!!
media thumbnail 0media thumbnail 1
BONO KUIKEN Avatar
BONO KUIKEN
10 mei 2023
Lieve Jacqueline, wat heb je mij veel duidelijk gemaakt en geleerd. Jaren geleden ontmoetten we elkaar in de Verbeelding in Zeewolde en jij toonde daar een aantal door jou ontworpen ringen. Ik was overrompeld door de prachtige sieraden en door jouw reactie. Vervolgens zocht ik een zilveren armband en dacht meteen: een goede reden om eens naar haar atelier te gaan. Zij regelde het armband voor mij natuurlijk. Maar het contact met haar heeft mij nooit losgelaten. Na het overlijden van mijn man zocht ik een juwelier die onze trouwringen kon samenvoegen. Blij dat ik Jacqueline kon bellen voor een afspraak. Helemaal enthousiast beiden om het contact weer op te pakken. Het eerste voorstel was een schot in de roos. Ik geniet van het resultaat en dus denk ik ook aan haar. Het heeft nogal gevolgen gehad. Diverse sieraden in de familie behoorlijk hersteld, en/of opgeknapt. Alles met haar doorgenomen, zeer aan te bevelen!!!! Wat een fantastische vakvrouw. Heel blij dat ik haar nog beter heb leren kennen. En ik hoop het contact heel lang te onderhouden.
Ineke Bouwman Avatar
Ineke Bouwman
10 mei 2023
Wij zijn super blij met onze trouwringen!!! Via het internet Jackeline gevonden. Van A tot Z was de hele ervaring uitstekend! Jackeline is een vakvrouw, vrolijk, inlevend en creatief. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging aan de slag. Het resultaat overtrof onze verwachtingen. Ze heeft zelf onze ringen gebracht , wat een service ! (Wij wonen redelijk vlakbij ). 100 % aangeraden ! Nogmaals bedankt Jackeline ! Alberto & Remko
Alberto Nava Roman Avatar
Alberto Nava Roman
10 apr 2023
“De kracht van eenvoud” Zo is de ring die Jacqueline voor mij heeft gemaakt te omschrijven. Apart, stoer en strak modern. 4 ringen in 1. Ze had weinig woorden nodig om te weten wat ik graag wilde. Een warme creatieve vakvrouw die met je meedenkt. Deze ring betekent veel voor mij. Een cadeautje met een lichtpuntje voor mezelf. Dankjewel Jacqueline 🙏🏻
Elisabeth M. Avatar
Elisabeth M.
10 apr 2023
Gepassioneerd met haar expertise werd er mee gekeken om een ring te maken voor ons 12,⁵ jaar huwelijk. Zij heeft een bijzondere bijdrage aan deze speciale dag. Bedankt Jacqueline!!
Patrick J. Avatar
Patrick J.
10 apr 2023
Jacqueline is een topvrouw! Ze heeft voor ons ringen gemaakt. Ze luistert goed naar je wensen en wat je belangrijk vindt en komt met een verrassend ontwerp. Bij ons was ze ook zeer geduldig en dat kwam goed uit want eigenlijk wisten wij helemaal niet wat we wilden. Twee keer overnieuw begonnen en een eindresultaat dat geweldig was en waarvan wij helemaal niet wisten dat we zoiets wilden. Communicatie is zeer goed en snel. Dank je!
Nathalie Avatar
Nathalie
10 apr 2023
Passionate about her expertise, we looked into making a ring for our 12.⁵ years of marriage. She has a special contribution to this special day. Thank you Jacqueline!!
Patrick J. Avatar
Patrick J.
10 apr 2023
Wij zijn super blij met onze trouwringen!!! Via het internet Jackeline gevonden. Van A tot Z was de hele ervaring uitstekend! Jackeline is een vakvrouw, vrolijk, inlevend en creatief. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging aan de slag. Het resultaat overtrof onze verwachtingen. Ze heeft zelf onze ringen gebracht , wat een service ! (Wij wonen redelijk vlakbij ). 100 % aangeraden ! Nogmaals bedankt Jackeline ! Alberto & Remko
Alberto Nava Roman Avatar
Alberto Nava Roman
10 apr 2023
Wat een fantastische vakvrouw! Inlevend, bevlogen, creatief en gericht op een juweel dat perfect aansluit bij de wens. Het gehele traject zijn we stap voor stap samen doorgelopen. Zo zijn we met elkaar tot een prachtig resultaat gekomen, welke ik met trots draag! Dank Jacqueline voor de prettige samenwerking en je schitterende werk.
Linda Bouwman Avatar
Linda Bouwman
10 jan 2023
Vandaag ring opgehaald. Gemaakt door sieraadkunstenares Jacqueline. Vanaf eerste moment uiterst plezierige contacten en deskundige adviezen met zeer fraai eindresultaat. Nogmaals dank!!
Johan Helmink Avatar
Johan Helmink
10 jan 2023
Mijn moeder wilde voor haar kleindochters een sieraad laten maken van een armband die zij van haar moeder heeft geërfd. De keus voor Jacqueline was snel gemaakt door eerdere goede ervaringen mbt haar creatieve ideeën op basis van het verhaal wat je haar verteld. Alle vier de kleindochters zijn in overleg gegaan met Jacqueline en hebben nu een uniek sieraad waar ze super blij mee zijn! Voor de volgende generatie komen we zeker bij je terug! Heel veel dank Jacqueline!
Jannet Doeleman Avatar
Jannet Doeleman
10 jan 2023
Via het internet Jacqueline gevonden en na het lezen van de ervaringen van andere, telefonisch contact opgenomen om te kijken of Jacqueline mij kon helpen met mijn beschadigde ring die ik voor de geboorte van onze dochter van mijn vriend heb gekregen en welke mij dus heel dierbaar is. Wat een fijn gesprek was dit en Jacqueline is zo hartelijk en behulpzaam! Ik kon snel bij haar terecht. Na enkele dagen werd ik al gebeld dat ik de ring kon komen ophalen met zelfs het voorstel om de naam van onze dochter in de ring te graveren. Ik vond het hartverwarmend hoe Jacqueline met dit voorstel kwam. De ring is nu nóg mooier dan hij al was! Dit zal niet mijn laatste bezoek zijn bij Jacqueline!
Maran Woe Avatar
Maran Woe
10 jan 2023
Wat doe je met de trouwringen van je inmiddels overleden ouders. Je kan ze in de la laten liggen, of... er een sieraad van laten maken dat je altijd bij je kan dragen. Jacqueline heeft beide ringen zo veel mogelijk in tact gelaten en het witgouden ringetje symboliseert mijn persoon. Zo blij mee. Dankjewel Jaqueline.
media thumbnail 0
ineke knauer Avatar
ineke knauer
10 jan 2023
Ik kom al zeker 20 jaar bij jacqueline en als ik te repareren of iets wilde laten doen ben ik altijd welkom. Laatste x dat ik bij haar was kwam ik met een slang van mijn oma die de slang had laten ombuigen tot een armband. Jacqueline zei dat het niet kon maar heeft toch de opdracht aanvaard en ik ben wederom heel blij met het resultaat. Zij is echt een tovenaar die alles kan.
media thumbnail 0
Karin van Ommen Avatar
Karin van Ommen
10 jan 2023
Na even gegoogled te hebben kwam ik bij Edelsmid Jacqueline Hermans terecht. Na een zeer prettig telefoon gesprek heb ik gelijk een afspraak gemaakt met Jacqueline. Goed advies gekregen voor mijn dierbare zilveren ring. Professioneel gerepareerd en ziet er weer als nieuw uit. Ben er super blij mee! Jacqueline, heel erg bedankt.
Elly Avatar
Elly
10 jan 2023
Zeer tevreden, enorme kundig, meedenkend Nadat we een aantal jaren naar tevredenheid onze trouwringen hebben laten ontwerpen door haar. Nu mijn zeer dierbare ring van mijn moeder door haar laten restaureren en hij is prachtig geworden. Zo mooi, oude herinneringen herleven weer. Dank je wel lieve Jacqueline ik ben je enorm dankbaar
Liek “Good food lover” Avatar
Liek “Good food lover”
10 jan 2022
Voor mijn lieve buurvrouw heb je een héél erg mooi rouwsieraad gemaakt. Zo mooi en zo blij ben ik dat je haar zo goed hebt kunnen helpen. Je kan zien dat je er met veel liefde aan gewerkt hebt! Fantastisch Jacqueline.
Patricia Arendse Avatar
Patricia Arendse
10 jan 2022
Samen met mijn vriend heb ik ringen laten maken door Jacqueline. Een warme, professionele vrouw met passie voor haar vak. We voelden ons heel erg welkom bij haar en mede daardoor (en natuurlijk haar kunde) zijn het zulke prachtige ringen geworden, die niemand anders heeft!
Laura Hospes Avatar
Laura Hospes
10 jan 2022
Erg blij met mijn prachtige ketting. Jacqueline dacht heel goed mee in het proces en heeft uiteindelijk erg leuke details toegevoegd. Uitstekende service, ik voelde mij gelijk welkom. Een aanrader!
Sander Baas Avatar
Sander Baas
10 jan 2022
Jacqueline heeft voor mij een prachtig sieraad gemaakt! Ik ben als een kind zo blij. Samen met mijn man & Jacqueline hebben we een ontwerp bedacht. Jacqueline heeft ons hier heel goed in geholpen en onze wensen vorm gegeven. In het proces van maken is er ook altijd contact geweest zodat alles helemaal naar wens wordt gemaakt! Het eindresultaat is geweldig!!!
Marcella Splinter Avatar
Marcella Splinter
10 jan 2022
Wij zijn al twee keer als zeer tevreden klanten geholpen. We werden vriendelijk ontvangen en ze maakt tijd voor een gezellig praatje. Bijzonder professioneel restaureerde ze de sieraden van mijn vrouw. Zij beseft als geen ander dat achter een sieraad een verhaal en soms emotionele gevoelens zitten. Dankjewel Jacqueline.
Raymond Kersten Avatar
Raymond Kersten
10 jan 2022
Twee trouwringen voor mijn dochter en mij door Jacqueline laten vermaken. Ze zijn prachtig geworden. We zijn heel blij met het resultaat.Bedankt Jacqueline voor het fijne meedenken en je vakkundigheid.
Lian de Gier Avatar
Lian de Gier
10 jan 2022
ik kwam samen met mijn dochter bij je om te vragen of jij iets moois kon maken van de trouwringen van mijn man en mij. Mijn man was kortgeleden daarvoor overleden en ik was op zoek naar een sieraad (met als uitgangspunt onze trouwringen) die onze verbondenheid uitbeeldde. Het resultaat is echt prachtig geworden en jouw professionaliteit en meedenken heeft me geraakt. Ben er zóóó blij mee. Dank je wel!!
media thumbnail 0
Ineke Vrieling Avatar
Ineke Vrieling
10 jan 2022
Wat een leuke ervaring om met Jacqueline te denken over een ring, vervaardigd van oude , niet gedragen sieraden. Een vakvrouw, fijne ontvangst en alle tijd om te overleggen wat er kan met de ingebrachte sieraden. Het resultaat, een prachtige ring, naar een door mij voorgesteld model, , door Jacqueline gemaakt tot een uniek exemplaar. Heel blij mee, en kom zeker terug naar deze, ook als mens, prachtige vakvrouw.
media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2media thumbnail 3
lettie van de pol Avatar
lettie van de pol
10 jan 2022
Al jaren kom ik bij Jacqueline, de resultaten zijn iedere keer weer fantastisch!
Lisa Kuyp Avatar
Lisa Kuyp
10 jan 2022
Wauw! Wat ben ik blij dat ik naar jou ben gegaan. Alles klopt !. Leuk gesprek gehad met elkaar en dan zo een ring presenteren. Echt wauw. Je hebt echt een super vette mooie ring gemaakt. De vertaal slag die jij kan maken is echt een super talent. Dank je wel en een hartelijke groet Marloes Orie.
Marloes Orie Avatar
Marloes Orie
10 jan 2022
Een kennis van mij liet vol trots haar ring zien; ontworpen en gemaakt door Jacqueline Hermans. De ring was prachtig. Via de aantrekkelijke website ben ik in contact gekomen met Jacqueline. Samen zijn wij door een zorgvuldig proces gegaan om van de trouwringen van mijn ouders en mijn eigen trouwring een mooie ring te ontwerpen. Jacqueline is niet alleen een vakvrouw maar zij verstaat ook het vak om je mee te nemen in haar creatieve (denk)proces. Het resultaat mag er zijn het is een schitterende ring geworden. Dank je wel Jacqueline.
Barbara Toussaint Avatar
Barbara Toussaint
10 jan 2022
Na een zeer prettig telefonisch contact ging ik, op weg naar de afspraak. Een fijn gesprek waarin Jacqueline aandachtig luisterde, keek, observeerde en al snel tot een ontwerp voorstel kwam. Gebaseerd op hoe zij mij zag en het verhaal en emotie van de ringen. Trouwringen van mijn overleden echtgenoot en mijzelf. Ik wilde die 2 ringen verbonden krijgen met de 3 kleuren ring die ik al 25 jaar draag die staat voor ons gezin. Verbonden met een nieuwe witgouden ring. Prachtig resultaat, ik kwam zag en voelde de emotie en nieuwe verbondenheid van de ringen om mijn vinger. Het mooie is dat de ring beweegt en er steeds een andere ring in het zicht is. Jacqueline dank je wel voor het warme contact, en vooral voor het eindresultaat.
media thumbnail 0
Anneke Zwaan Avatar
Anneke Zwaan
10 jan 2022
Tijdens onze zoektocht naar de perfecte trouwring, kwamen wij uit bij Jacqueline. Kundig, origineel en creatief zijn woorden die jou omschrijven. Je hebt een ontwerp gemaakt, waarin je onze wensen meegenomen hebt. De ringen zijn prachtig, we zijn er enorm blij mee. Dank je wel!!!
Carla Speckmann Avatar
Carla Speckmann
10 jan 2022
Ik ben heel blij dat ik bij Jacqueline mijn trouwringen heb gekocht. Ze luistert goed naar wat je wilt hebben en gaat graag een uitdaging aan. Wij wilden graag binnen in de ringen een Mickey hoofdje en dit heeft zij voor elkaar gekregen. Lieve Jacqueline heel erg bedankt voor alles!
Roxanne van der Roest Avatar
Roxanne van der Roest
10 jan 2022
Jacqueline is een ervaren edelsmid maar bovenal een sympathieke persoonlijkheid die de tijd voor je neemt. Je voelt je er meteen op je gemak. De reparaties die ze voor ons heeft gedaan zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Tjerk Reijenga Avatar
Tjerk Reijenga
10 jan 2022
Dank je wel,voor het met gevoel ,warmte en kundigheid. De trouwringen van mij en mijn overleden echtgenoot tot 1geheel te maken. Wij zijn weer samen FOR EVER. BEDANKT Jacqueline
J Dekker -stroober Avatar
J Dekker -stroober
10 jan 2022
Dank je wel Jacqueline. Je hebt een prachtig kado gemaakt in de vorm van een ring. Een hele mooie herinnering aan ons 25 jarig huwelijk. Ik heb aangegeven wat ik mooi vindt en jij hebt daar een uniek ontwerp van gemaakt. Dagelijks kijk ik met heel veel plezier naar de ring. Elke keer is hij weer anders door de lichtinval. We gaan elkaar zeker weer zien en spreken. Het was top. Groet Jack en Marjolein
Marjolein Breed Avatar
Marjolein Breed
10 jan 2022
Wauw, wauw, wauw. Jacqueline is denk ik de meest hartelijke vrouw die ik ken. Ze neemt niet alleen jouw voorkeur en stijl mee in het maken van een sieraad maar ook de vorm en grootte van je hand, de ondertonen in je huidskleur (welk soort materiaal hier het beste bij kleurt) en niet te vergeten je persoonlijkheid! In de korte tijd dat je bij haar bent probeert ze je echt te leren kennen, ook zodat ze dit weer kan verwerken in de ring. Hierdoor is mijn ring nog mooier geworden dan ik zelf voor had kunnen stellen. Ontzettend bedankt!
Jenty Timmer Avatar
Jenty Timmer
10 jan 2022
Zeer gedreven en vol passie zoals Jaqueline te werk gaat. Met een prachtig resultaat van een ring van trouwringen van diverse dierbaren. Ik ben er erg blij mee, hartelijk dank. Groet Ria
Ria Schuckmann Avatar
Ria Schuckmann
10 jan 2022
Via internet gevonden. Hele fijne kennismaking. Ik kwam met een ring van mijn overleden vader . Hij had deze laten vermaken na het overlijden van mijn moeder 40 jaar geleden. Jacqueline kwam met een briljant ! idee. Ik zou daar nooit aan gedacht hebben maar de vorm van de ring bleef gelijk. De inscriptie aan de binnenkant ook. Het resultaat is geweldig. Zo mooi..Het is een ring geworden die je eigenlijk nooit meer af doet. Ik krijg er veel complimenten over.
Marijke Klomp-Bakker Avatar
Marijke Klomp-Bakker
10 jan 2022
Als verjaardagscadeau mocht ik de trouwring van mijn oma in een modern jasje steken. Wij waren al ruim een jaar op zoek naar de juiste persoon hiervoor. Op een avond zat mijn oma te scrollen op het internet en Jacqueline sprong er uit. Mijn eerste ontmoeting met haar was heel bijzonder en ik wist gelijk dat wij aan het juiste adres waren. Mijn oma die al eerder langs was geweest kon dit ook beamen. Samen met Jacqueline zijn we gaan zitten en hebben we een prachtige ring ontworpen die aan al mijn eisen voldeed. Ze denkt enthousiast met je mee maar laat genoeg ruimte om je eigen ideeën te realiseren. Toen de ring (die ontzettend snel klaar was voor hoe druk zij het heeft) af was en wij het gingen halen, was dit een heel mooi moment. Jacqueline wordt blij van mensen blij maken en dit merk je. Hierdoor hecht ik nog meer waarde aan niet alleen de ring maar ook aan dat zij dit heeft gemaakt. Momenten om nooit te vergeten, waar Jacqueline aanwezig is op de beste manier die je je maar kan wensen 🙂 Ook het tasje wat ik erbij meekreeg zat vol met leuke cadeautjes!
Robin Oostweegel Avatar
Robin Oostweegel
10 jan 2022
Wauw, wat een ongelofelijk mooie ervaring was dit. Mijn vader is kortgeleden overleden en mijn moeder wilde graag iets met de beide trouwringen doen. Jacqueline wist daar wel raad mee! Ze dacht fijn met ons mee en gaf goeie en mooie tips waar we rekening mee konden houden. Uit eindelijk een mooi ontwerp gemaakt en is ze aan de slag gegaan..... wat een PRACHTIG eind resultaat heeft ze er van gemaakt! Oogverblindend en wat was mijn moeder blij! Heel hartelijk bedankt Jacqueline voor jou fijne en zorgzame werkwijze!
Lieneke Vrieling Avatar
Lieneke Vrieling
10 jan 2022
Two wedding rings for my daughter and I had Jacqueline make it. They turned out beautiful. We are very happy with the result. Thank you Jacqueline for your thoughtful input and your expertise.
Lian de Gier Avatar
Lian de Gier
10 jan 2022
Na eerst geduldig en belangstellend naar onze wensen te hebben geïnformeerd, kregen we een verrassend idee aangereikt waarmee we akkoord zijn gegaan en verder door Jacqueline is gerealiseerd. Jacqueline Hermans is een allervriendelijkste dame die ons heeft getoond te beschikken over: vakmanschap en creativiteit. Wij zijn zeer tevreden.
Jan Huisman Avatar
Jan Huisman
10 jan 2022
Jacqueline is een vakvrouw, creatief, eerlijk en een toffe dame.
Guido Starrenburg Avatar
Guido Starrenburg
10 jan 2022
Wij zijn bij Jacqueline terecht gekomen door de goede reviews en mond-op-mond reclame. En wat zijn we blij dat we onze ringen door haar hebben laten maken. Ik wilde heel graag van de trouwringen en andere sieraden van mijn overleden ouders 3 nieuwe ringen voor mijn dochters en mijzelf laten maken. De 1e ontmoeting met Jacqueline was heel erg prettig. Door haar vrolijkheid, positiviteit, enthousiasme en vooral de manier waarop ze luistert hadden we gelijk een goed gevoel. Na dat gesprek zijn we zelf aan de slag gegaan om uit te zoeken wat we graag wilden en daarbij konden we goed overleggen met Jacqueline. Ze denkt ook altijd in mogelijkheden. Zo wilde ik graag een soort zegelring met daarin de initialen van mijn ouders geschreven in hun eigen handschrift. Ook was het geen probleem dat we alle drie een andere ring wilden. Door het harde werken van Jacqueline konden we de ringen voor de feestdagen ophalen. Een emotioneel moment want de ringen waren prachtig geworden! Precies zoals we in gedachten hadden en zelfs nog mooier dan dat. Wat een vakvrouw! Dank je wel voor alles Jacqueline. Lieve groetjes Nicky, Myrthe en Carola
Mark Bonnema Avatar
Mark Bonnema
10 jan 2022
Jacqueline heeft voor mij een prachtig sieraad gemaakt! Ik ben als een kind zo blij. Samen met mijn man & Jacqueline hebben we een ontwerp bedacht. Jacqueline heeft ons hier heel goed in geholpen en onze wensen vorm gegeven. In het proces van maken is er ook altijd contact geweest zodat alles helemaal naar wens wordt gemaakt! Het eindresultaat is geweldig!!!
Marcella Splinter Avatar
Marcella Splinter
10 jan 2022
Jacqueline heeft ons persoonlijk betrokken bij het proces van het tot stand komen van onze trouwringen. Ondanks de korte tijd die er was tot onze bruiloft, heeft ze ons de tijd gegeven met de besluitvorming en een snelle kwalitatief goede levering. Wij kunnen haar aanbevelen!
Maybritt Larsen Avatar
Maybritt Larsen
10 jan 2022
Een halfjaar geleden ben ik begonnen aan een mega leuk project! Samen met Jacqueline heb ik een ring ontworpen voor mijn 21ste verjaardag. Ik wilde graag een speciale ring waar zowel een deel van mijn ouders als een deel van mij in terugkwam. En dit is het eindresultaat! Ik ben er zo ontzettend blij mee en wil Jacqueline dan ook graag bedanken voor de fijne en mooie gesprekken, het meedenken bij het ontwerpen van de ring, en natuurlijk het maken van deze waanzinnig mooie zegelring!
Anky de Ridder Avatar
Anky de Ridder
10 jan 2021
Wij zijn heel blij dat we naar Jacqueline zijn gegaan voor onze trouwringen! Er was meteen een gevoel van vertrouwen; we werden serieus genomen en de vakkundigheid kwam al gauw naar voren. Zeker voor iets leuks als trouwringen uitzoeken was dat heel fijn. Ik heb zelf nogal wat metaalallergieën en Jacqueline bood meteen zonder twijfel haar hulp aan, in plaats van sceptisch te zijn (zoals we eerder hadden meegemaakt bij een juwelier). Nu hebben we een set ringen waarvan we het volste vertrouwen hebben dat we ze veilig en met trots kunnen dragen. Ze is heel meedenkend wat betreft wensen en mogelijkheden en draagt ook suggesties aan waar je zelf misschien niet gauw aan zou denken. Daarnaast heeft ze veel geduld en je kunt erop vertrouwen dat Jacqueline ervoor zorgt dat alles op tijd af is. Slechts enkele afspraken waren nodig om uit te komen bij een fantastische set ringen met een mooie gravure erin. Haar advies en hulp gaan ‘werk’ te boven. Dankjewel Jacqueline!
Marloes Peeters-Reus Avatar
Marloes Peeters-Reus
10 jan 2021
Met liefde schrijf ik deze review. Ik vond het een unieke ervaring om met Jacqueline in contact te komen. Je voelt je vanaf het eerste moment welkom in haar mooie atelier en krijgt als klant alle aandacht en een luisterend oor. Jacqueline heeft mijn ring vakkundig en snel gerepareerd geheel volgens afspraak. Zeker weten dat ik weer naar Jacqueline ga als er weer wat te repareren valt. Wat mij ook erg aansprak was dat Jaqueline en ik onze liefde delen voor de Opaal.
Linda Rorije Avatar
Linda Rorije
10 jan 2021
Wat een geweldige vakvrouw, we zijn ontzettend goed geholpen. Zoek je iets speciaals dat een ander niet heeft, ga dan vooral naar Jacqueline. Ze luistert naar je verhaal en zorgt ervoor dat je vervolgens het atelier uitloopt dat volledig bij je past. Een 10 met een griffel.
Matthias Brinkman Avatar
Matthias Brinkman
10 jan 2021
De wondere wereld van edelsmid Jacqueline Hermans. In mijn zoektocht naar een persoonlijke ring kwam ik bij Jacqueline terecht. Ik had een aantal ongedragen dierbare ringen waar ik een nieuw ontwerp van wilde laten samenstellen. We hebben daarop de wensen en ideeën voor het vervaardigen van een ring uitgewisseld. In onze zoektocht heeft Jacqueline meerdere mallen gemaakt waardoor ik een goed beeld kreeg van de ring. We konden daardoor in goed overleg toewerken naar het uiteindelijke ontwerp. Het werd uiteindelijk een organische wit gouden ring. Jacqueline heeft de ring geheel afgewerkt en de steentjes naar eigen inzicht gezet. Jacqueline had in gedachte om er een extra zwart steentje bij te zetten om het nóg specialer te maken. Mijn ring is daardoor een waar kunstwerk geworden, zo bijzonder! Het is een mooie ervaring om mee te maken, dank voor je geduld. Jacqueline luistert, observeert, creëert… Een vakvrouw met een hart van goud.
Patricia Avatar
Patricia
10 jan 2021
Op basis van recensies met Jacqueline in contact gekomen en hebben daar geen moment spijt van gehad! Ontzettend blij met haar advies, inlevingsvermogen, oprechtheid en enthousiasme om met elkaar onze trouwringen te ontwerpen en vervaardigen. Aan ons plezierige contact houden we extra fijne herinneringen over. Dank!
Steven Koopmans Avatar
Steven Koopmans
10 jan 2021
Ik vond een op vakantie aangeschafte zilveren ring terug in een lade en besloot bij Jacqueline langs te gaan om te kijken of zij de ring kon repareren en er een steen bij te zoeken, liefst rood. Ze kwam met drie voorbeeld robijnen die geschikt waren. Daarbij neem Jacqueline alle tijd om helder te krijgen wat ik wil, waarvoor of waarbij ik de ring wil dragen en aan welke vinger. Ook klopte de maat niet meer en ik kreeg dus een aantal maatringen mee om vast te stellen welke maat het prettigst zit, ook na een week. De door mij op haar advies gekozen robijn is daarop zeer kundig gemonteerd en het beschadigde deel van de ring is aangevuld met nieuw materiaal. De professionele wijze waarop Jacqueline alles verwerkt en uitlegt is heel prettig. Vanaf de eerste kennismaking maakt ze duidelijk dat het voor haar het belangrijkste is dat de klant met een goed gevoel haar atelier verlaat. En dat was ook zo. Ik ben super blij met het resultaat en met de mooie ring die ik graag draag op allerlei momenten, en ik hoop dat Jacqueline nog veel mooie kunstwerken zal maken. Fred van Amesfoort, Almere
fred van amesfoort Avatar
fred van amesfoort
10 jan 2021
Dank je wel Jacqueline! Heel blij met mijn gerepareerde armband. Kan weer jaren mee zo te zien 🙂 Vakwerk!
Jolanda Van Beusichem Avatar
Jolanda Van Beusichem
10 jan 2021
Voor een speciale verjaardag van mijn zoon en ook voor een bijzondere gebeurtenis in zijn leven wilde ik specifiek en alléén voor hem iets moois laten maken. Mijn nicht raadde mij aan met haar mee te gaan naar Zeewolde naar Jacqueline Hermans. Een verrassende, open en warme ontmoeting. Een edelsmid met passie voor haar ambacht. En al snel werd mij duidelijk ook iemand met groot vakmanschap. Een edelsmid aan wie ik mijn meest dierbare, en enkele kostbare, juwelen zou durven toevertrouwen. Dat was wat ik zocht. Een luisterend oor, een creatieve en meedenkende geest. En ook iemand die haar vak tot in de finesses beheerst en bijhoudt. En zo kwamen we samen tot een heel bijzonder cadeau voor mijn zoon Joris. Met de hand gemaakt met behulp van de meest moderne 3D-techniek. Het eindresultaat is bijzonder en mooi. Een blije moeder en een blije, ontroerde zoon. Dank aan "mijn gouden" edelsmid Jacqueline.
Hanneke Henket-Konig Avatar
Hanneke Henket-Konig
10 jan 2021
Een aantal jaar geleden bij ik bij Jaqueline terecht gekomen omdat ik een ring wilde verkleinen. Meteen werd duidelijk dat ze geweldig mee dacht en hele mooie sierraden maakt. Begin dit jaar gingen wij door een vervelende periode waar we graag een nagedachtenis aan wilde hebben. We zijn van ontwerp tot eindresultaat geweldig geholpen. Jaqueline staat altijd klaar om vragen te beantwoorden of mee te denken. Bedankt!
Maarten Wilschut Avatar
Maarten Wilschut
10 jan 2021
We hebben Jacqueline gevraagd 2 armbanden te repareren. 1 Van de 2 (van een andere juwelier) was al meerdere keren gebroken en heeft een hoge emotionele waarde. Ze zijn professioneel en perfect gerepareerd, zijn we zeer tevreden over. Ze maakt ook sieraden op bestelling, eventueel samen met haar ontworpen. Gezien de prettige samenwerking komen we dan ook zeker terug!
Bert Stuivenberg Avatar
Bert Stuivenberg
10 jan 2021
Gisteren een ring opgehaald die ik door jou heb laten maken Jacqueline. Het resultaat was weer overweldigend. Net als een collier dat je een paar jaar geleden hebt gemaakt. De manier waarop jij met je klant omgaat is zo fantastisch. De passie voor het vak straal je aan alle kanten uit. Je luistert goed naar de wensen en het verhaal waar het omgaat. Je komt meteen met prachtige ideeën en uiteindelijk vertaald zich dit in een eindresultaat die klinkt als een klok! Zoals belooft komen wij snel weer bij jou langs voor een nieuwe opdracht die ongetwijfeld weer heel bijzonder gaat worden. Je bent een perfecte vakvrouw met het hart op de juiste plaats.
Peter Oudt Avatar
Peter Oudt
10 jan 2021
Jaren geleden, in 2002, heeft zij voor mij duplicaten gemaakt van een gouden hanger met een een apothekerssymbool, vijzel en stamper. Deze waren niet van het origineel te onderscheiden, zo mooi! Nu had ik er nog een nodig. Zij had de mal nog! En heel snel werd ook deze, weer prachtig, geleverd. Groot compliment voor haar vakmanschap.
Theo den Haan Avatar
Theo den Haan
10 jan 2021
Wij hebben lang gezocht naar een edelsmid die ons kon helpen en kwamen uit bij Jacqueline. Door korte communicatie lijnen hebben wij op korte termijn kunnen afspreken. En hebben we ons plan kunnen vertellen; we wilden van de trouwringen van mijn ouders nieuwe trouwringen maken. Dit hebben wij samen met Jacqueline allemaal duidelijk besproken. Vanuit die positieve ervaring hebben wij de trouwringen van mijn ouders bij Jacqueline in volste vertrouwen achtergelaten. Nu hebben wij de meest originele, emotionele, persoonlijkste en mooiste ringen die wij elkaar mogen geven bij het ja woord. Nogmaals Jacqueline dank je wel! Het was een warme & gezellige ervaring.
Sabine van der Woerd Avatar
Sabine van der Woerd
10 jan 2021
Als je op zoek bent naar iemand die jouw wens uit kan laten komen als het gaat om sieraden dan moet je niet verder zoeken! Ik zocht Jacqueline op en binnen no time wist zij wat voor een plaatje ik in mijn hoofd had van een nieuw te maken ring van oude materialen die voor mij een emotionele waarde hadden. Zij begrijpt de waarde van emoties in sieraden en weet als geen ander om dit voor jou als uniek mens te realiseren. Topper is ze met heerlijke zelfspot en gevoel voor humor met een warm hart en ondanks de corona maatregelen voelde het alsof ik een knuffel had gekregen van haar als ik vertrok uit haar prachtige atelier. Namasté 🙏Jaqueline.
Marion Schouten Avatar
Marion Schouten
10 jan 2021
Ik was op zoek naar een exclusieve ring die goed bij mij past. Daarvoor moet je dus bij Jacqueline Hermans zijn, weet ik nu. Met haar vakmanschap en mensenkennis loodst ze je door het hele ontwerpproces. Het resultaat is dat ik nu de mooiste ring van de wereld heb. ChapeauJacqueline !
Joke Zandstra Avatar
Joke Zandstra
10 jan 2021
Jacqueline helped us to design a beautiful family piece of jewelry. The power of simplicity was central. Very happy with my beautiful ring that I can pass on to my daughter in 18 years.
Loes Beerens Avatar
Loes Beerens
10 jan 2021
Bij Jacqueline gekomen met de vraag een sieraad te ontwerpen voor mijn vrouw. Een sieraad dat haar bedrijf symboliseert. Vanaf het eerste moment neemt Jacqueline je mee in haar artistieke proces. Ze leeft zich in de persoon in, wil zich een beeld kunnen vormen voor wie het sieraad bedoeld is. Ook neemt ze je mee in het proces en doet verschillende suggesties voor materialen en ontwerp. De overdracht van het sieraad is voor Jacqueline een bijzonder ritueel waarin ze heel bewust de regie bij de gever laat. Jacqueline toont je een leerzaam kijkje in de wereld van de edelsmederij vanuit een warme en oprechte verbinding met de klant. Een aanrader!
Henjo de Looper Avatar
Henjo de Looper
10 jan 2021
Onze trouwringen zijn zo mooi geworden. Wij zijn er heel blij mee. Het ontwerptraject was heel plezierig en ontspannen. Het is natuurlijk wel spannend om een eigen ontwerp tot leven te laten komen. Door de tussenstappen en diverse wasringen krijg je wel een goed beeld bij hoe het zal worden en wordt het steeds helderder voor jezelf wat je mooi vindt en wat qua vorm echt bij je past. Je persoonlijkheid en liefde voor elkaar komt zo samen in je ring. Dank je wel Jacqueline!!
Esther Starrenburg Avatar
Esther Starrenburg
10 jan 2021
Wij zijn bij Jacqueline geweest om onze trouwringen te kopen. Jacqueline is een echte professional. Ze is behulpzaam, lief en zorgzaam en het hart op de juiste plek. In het atelier voel je je direct thuis. Bij het uitzoeken van de ringen zijn we super fijn en super goed geholpen. Jacqueline heeft kennis van zaken en steekt haar advies niet onder stoelen of banken. Het voelde goed om Jacqueline onderdeel te laten zijn van de keuze en vorm van onze ringen. Dat doet Jacqueline ongemerkt vanuit pure enthousiasme en passie voor haar vak, zonder ook maar een moment opdringerig te zijn. Alles meer dan op tijd en vakkundig geregeld en geleverd. De locatie is heel bijzonder en totaal anders dan de standaard juweliers. Je waant je echt direct in het boeren leven op de boerderij, waarbij het atelier dan weer professioneel is ingericht. Wij zijn super goed, snel, vriendelijk, professioneel en persoonlijk geholpen door Jacqueline en bevelen haar zeker aan.
Marcel van Ditmarsch Avatar
Marcel van Ditmarsch
10 jan 2021
Lieve Jacqueline, Buiten dat ik hier kan schrijven dat je prachtige sieraden maakt, ben je ook een fantastisch mens. Soms zijn er momenten in je leven dat iets je heel blij moet maken maar je het niet goed onder woorden kunt brengen en je gevoel erbij kunt uitleggen. Ik heb een prachtige ketting en armband en mijn moeder prachtige oorbellen, waar jij 80% van het advies voor ons op je hebt genomen. Wij hadden aan de ideeën die jij opperde niet gedacht en we zijn er dolgelukkig mee... Daarbij ben jij degene die een droom voor mij kan en wil gaan waarmaken. Ik ben al jaren op zoek naar iemand die ik vertrouw, die weet wat jij zelf nog niet eens als volledig sieraad voor je ziet, maar jij de mens en het sieraad 1 kan laten worden, en ideeën en inspiratie oppert waar je denkt JA! Dit is wat ik zoek maar zelf nooit op was gekomen. Ik heb immens respect voor de dingen die je gedaan hebt voor ons, en hopelijk nog wil gaan doen 😁. Ik wil al jaren een specifieke armband met de Formule 1 baan van San Marino (voor mij heel belangrijk). Zonder enige twijfel leg ik dit project bij Jacqueline neer omdat ik weet dat de ideeën en voorbeelden die ze heeft vaak beter tot uiting komen dan ik zelf zou hebben gedacht... ( m.a.w. ik kan niet wachten😁) Elke ander F1 fan, kijk ajb bij Jacqueline het zijn echt de kroon op het fan zijn van F1 op zijn mooist.... Jacqueline wij willen je enorm bedanken, voor je mensenkennis, je lieve ontvangst, je gemeende interesse in de mens en het sieraad wat daar het beste bij past....en dromen waarmaakt Je hebt er fans bij en ik weet dat dit er alleen maar meer zullen worden.... Nogmaals dank voor alles..ik kijk enorm uit naar ons volgende project, ik weet dat jij er weer iets prachtigs van zult maken.... Heb je dromen, laat Jacqueline ze waarmaken, ik weet namelijk nu dat mijn dromen, bij en met haar uit komen! Tot snel, en bedankt dat je kennis en kunde er is om onze dromen te laten uitkomen. Ik kan niet wachten op mijn komende droom☺️ Veel liefs, van twee hele grote fans, en ik zal dit zeker delen met iedereen die worstelt met een droom maar net het extra beetje mensenkennis, kunde en gemeende interesse nodig heeft. Dan weet ik dat er maar 1 plek is waar je droom uitkomt! Veel liefs, Fam Grijzenhout
Martine grijzenhout Avatar
Martine grijzenhout
10 jan 2021
Na 25 jaar getrouwd te zijn wilde wij graag nieuwe ringen. Via internet bij Jacquline uitgekomen. We werden uitgenodigd om langs te komen. Wat een gewone en gezellige bedrijf is dit. Er is alle aandacht voor je. Ze luisterd goed naar wat je wensen zijn. Is creatief in zoeken naar je wensen. Toen we de ringen op kwamen halen kregen we nog een tasje met leuke cadeautjes mee. Ook kregen we nog een leuk cadeautje mee van de boerderij waar ze woont. Nu een half jaar later zijn wij heel tevrede met de ringen.
Arina Kalle-Noomen Avatar
Arina Kalle-Noomen
10 jan 2021
Iets langer dan een maand geleden ben ik bij Jacqueline geweest, aangezien ik oorbellen voor mijn vrouw wilde laten ontwerpen. Nadat ik mijn wensen heb doorgegeven heeft Jacqueline met me meegedacht en de nodige adviezen gegeven. En een week geleden heb ik de oorbellen mogen ophalen. Het resultaat was prachtig en mijn vrouw is dolgelukkig met de oorbellen. Ik heb Jacqueline als een vakkundige edelsmid ervaren die goed met je meedenkt en goede adviezen geeft. Het resultaat is dat mijn vrouw oorbellen heeft die het beste bij haar passen. Daarnaast ben je een geweldig en oprecht persoon met het hart op de goede plaats. Nogmaals dank voor het prachtig resultaat en de fijne gesprekken die we altijd hebben. Groet, Winston
Winston Avatar
Winston
10 jan 2021
Jaqueline wat ben je een fantastisch mens! enthousiast, gedreven, professioneel, en een gevoelig persoon. Wat wil je nog meer, iemand die meedenkt en je begrijpt. Dat noem ik een gave voor dit vak als edelsmid. 19 jaar geleden ben ik door een collega in contact gekomen met Jaqueline. Mijn man ik waren toen 25 jaar getrouwd. Wat wil je elkaar nog geven (los van de liefde :)). Ik wilde de trouwringen laten bewerken op een bijzondere wijze. Jaqueline kwam met een fantastisch idee. Mijn trouwring bekijk ik iedere dag met volle bewondering, zo mooi en apart geworden. Onze kleindochter wilde wij toen zij 1 jaar werd iets bijzonders geven, nou dat is gelukt! dankzij Jaqueline. Met onze sieraden die wij wilde laten omsmelten heeft Jaqueline een prachtig armbandje gecreëerd. Onze kleindochter draagt het armbandje met veel plezier. Twee jaar geleden ging mijn man naar Jaqueline (verrassing voor mij) met de vraag; "ik wil mijn vrouw iets bijzonders geven voor ons 40 jarig huwelijk". Jaqueline wist het direct, ik weet wel wat zij mooi vindt. Een prachtige armband gemaakt die aansluit bij mijn trouwring. Ik was flabbergasted, en vol trots draag ik deze armband. Jaqueline enorme dank voor deze prachtige sieraden die je voor ons hebt gemaakt. En blijven een trouwe klant. Lieven groet van Jan en Joke Cambach
Joke Cambach Avatar
Joke Cambach
10 jan 2021
Vanaf het eerste moment voelde Jacqueline al goed aan naar wat voor trouwringen wij op zoek waren en wat bij ons past, zonder dat we dit zelf al precies wisten. Ze is meedenkend en enthousiast. Kortom, een echte aanrader en ook nog op een hele mooie locatie. We zijn ontzettend blij met de ringen. Op naar onze trouwdag zodat we ze mogen gaan dragen!!
vivian labrecque Avatar
vivian labrecque
10 jan 2021
Wat een fijne ervaring om met Jaqueline in contact te komen. Ik kwam met de vraag wat te doen met een wit gouden solitair ring. We hadden direct een fijne klik en samen kwamen tot de conclusie dat het mooier zou zijn een compleet nieuwe ring te maken met de bestaande de steen en een steentje uit een andere ring. Het resultaat is verbluffend, wat ben ik hier blij mee! Iedere keer als ik naar de ring kijk ervaar ik weer de fijne manier waarop Jaqueline met haar expertise en hartelijkheid mijn vraag heeft benaderd, in één woord geweldig.... Jaqueline hartelijk bedankt en hopelijk tot ziens.
Cor de Swart Avatar
Cor de Swart
10 jan 2021
3 weken en wat uurtjes draag ik nu de ring door Jacqueline ontworpen, nog elk moment glinsteren ring en ik! Wat een onwaarschijnlijk leuke ervaring was het om in het gehele pre trouwproces juist met deze vrouw een zo persoonlijke ring te ontwerpen. Een waar cadeau aan onszelf. Zowel de ontmoeting met deze vakvrouw alswel het uiteindelijke sieraad! Jacqueline hartelijk bedankt, groet Yvonne
Yvonne Veerman Avatar
Yvonne Veerman
10 jan 2020
Met Jacqueline samen een uniek sieraad ontwerpen is een aanrader. Jacqueline geeft goede adviezen en het resultaat is van geweldige kwaliteit.
Marcel Morren Avatar
Marcel Morren
10 jan 2020
Lieve Jacqueline, je bent niet alleen een betrokken en mooi mens, maar ook een vakvrouw. Je maakt schitterende sieraden. Mij heb je in ieder geval goed 'gelezen' en een ring gemaakt die perfect bij mij past. Enorm bedankt voor de aandacht en het luisteren. Kom absoluut terug. groet, Nike
nike de Braak Avatar
nike de Braak
10 jan 2020
Ik wilde mijn geel gouden trouwring, die ik al 25 jaar heb gedragen, aanpassen zodat ik deze kan combineren met een tweede wit gouden ring. Door de goede reviews op de website van Jacqueline heb ik besloten om hiervoor naar Jacqueline te gaan. Ze luisterde goed naar mijn wensen en keek ook heel goed wat bij mij past. Daarna kwam ze met een voorstel waarin mijn wensen heel goed waren verwerkt en ook nog eens heel praktisch was. Ik ben nog een keer terug geweest om samen de briljant uit te zoeken die in de ring zou worden verwerkt. Het is echt een prachtige ring geworden die briljant(!) is uitgevoerd. Ook was het heel gezellig om samen met mijn man en Jacqueline dit proces te doorlopen in haar mooie atelier. Ik ben nog elke dag blij met mijn prachtige ring en kan iedereen adviseren om door haar een sieraad te laten maken. Als ik zelf nog een sieraad wil laten maken, dan kom ik zeker terug.
Alie Avatar
Alie
10 jan 2020
Jacqueline takes on the assignment I asked her to complete with a lot of passion and energy. Well I can tell you she completely understood. She turned it into a very beautiful piece of jewelry. Thank you Jacqueline
Diny Van Bavel Avatar
Diny Van Bavel
10 jan 2020
Al een aantal jaar was het niet meer mogelijk mijn trouwring te dragen. Via een vriendin heb ik kennisgemaakt met Jacqueline. Meteen bij de eerste kennismaking was ik onder de indruk van deze topvrouw. Zo een warme persoonlijkheid! Wat een expertise! Zoveel mensenkennis! Haar ontwerp voor mijn ring paste zo goed bij mijn persoonlijkheid. Het is een prachtige ring geworden. Door wat aanpassingen en toch ook het oorspronkelijk ontwerp intact te laten. Het is nog steeds dezelfde trouwring...en toch anders...De ring past bij wie ik nu ben. Voor een ieder die een uniek sieraad wil, bezoek Jacqueline in Zeewolde en laat je meevoeren door haar enthousiasme. Jacqueline, bedankt! Rabya en Milton
Milton Fa-Si-Oen Avatar
Milton Fa-Si-Oen
10 jan 2020
Betrouwbaar, creatief meedenkend en ook nog snel en netjes. Beter is er niet top Jaqueline al 25 jaar tevreden.
Hendrika Hulzebos Avatar
Hendrika Hulzebos
10 jan 2020
Ik had twee paar oorbellen waarvan ik een paar eigenlijk net meer droeg. Omdat ik zo zonde vond heb ik Jaqueline benadert en gevraagd of zij ze samen kon voegen. Na een prettig gesprek in haar atelier is ze de uitdaging aangegaan. Het was een uitdaging omdat wat ik in mijn hoofd had niet mogelijk was met het paar oorbellen wat ik had. Dit heeft zij heel creatief en mooi opgelost. Ik heb nu een uniek paar oorbellen waar ik erg blij mee ben!
Aoife Berserik Avatar
Aoife Berserik
10 jan 2020
Afgelopen vrijdag ben ik bij Jacqueline geweest met mijn, bij haar ontworpen en gemaakte, trouwring(en) ivm het verliezen van het steentje. Op deskundige wijze heeft zij het steentje teruggezet en is mijn ring weer prachtig! Jacqueline is een vakvrouw die het vak edelsmid tot in de puntjes beheerst. Ze is vriendelijk, denkt mee en heeft een schat aan ervaring en ideeën. Bovendien staat de thee en koffie altijd klaar en is er altijd ruimte en tijd voor een praatje! Een aanrader en topper! Jeanne Meerman
Jeanne Engel Avatar
Jeanne Engel
10 jan 2020
Jacqueline heeft twee prachtige trouwringen gemaakt. Erg fijn hoe ze ons geholpen heeft en twee perfecte ringen gemaakt heeft. Wij zijn super tevreden.
Lesley van Driessen Avatar
Lesley van Driessen
10 jan 2020
Van een oud sieraad heeft Jacqueline werkelijk een prachtige set gemaakt. Ze luistert en kijkt goed, en sluit goed aan bij ik voor ogen had. Haar enthousiasme en liefde voor het vak maakt dat je je snel op je gemak voelt, en vertrouwen hebt in haar advies. Ik ben bijzonder tevreden, en draag het set met veel plezier.
Marjolein W Avatar
Marjolein W
10 jan 2020
Na het overlijden van mijn man, wilde ik van onze 2 trouwringen 1 ring laten maken. Ik had echter geen idee wat er van gemaakt kon worden, alleen dat het een ring zonder steentje moest worden. Nadat ik dit met Jacqueline besproken had, heeft zij voor mij een hele mooie eenvoudige, sportieve en toch chique ring gemaakt, waar ik erg blij mee ben. Omdat ik ook nog een trouwring van een grootouder had liggen, heeft zij hiervan een paar mooie oorbellen gemaakt, die erg goed bij mijn nieuwe ring passen. Andere sieraden heeft zij voor mij op deskundige wijze opgeknapt. Ik zou iedereen die een edelsmid zoekt, aanraden naar haar te gaan. Door haar persoonlijke aanpak, haar meedenken en de professionele uitvoering had zij mij veel vertrouwen gegeven voor een goed eindresultaat. Ik ben zeer tevreden!
Dolinda Avatar
Dolinda
10 jan 2020
Jaaaaaaaren geleden heeft Jacqueline voor mij een sierring een maatje groter gemaakt. Erg handig, zo'n buurvrouw! Toen ik ontdekte dat het 'steentje' uit mijn (bijna 20 jarige) trouwring was verdwenen, dacht ik meteen weer aan Jacqueline. Geen probleem: zij heeft er een zetkastje van witgoud tussen gezet. Zo kan het nieuwe steentje er "nooit" meer uit?! Alles mooi opgepoetst en de ring was weer als nieuw. Maar... bij het ophalen vond ik de ring iets te veel blingbling. Ook geen probleem: zij heeft ter plekke de helft van de ring, waar een middenbaan witgoud in zit, mat gemaakt, voor meer contrast. Gelukt! Top! Met Jacqueline kan je alle kanten op! "Nogmaals heel hartelijk bedankt en als er weer wat met een ring aan de hand is, weet ik je te vinden!"
R Lubberink Avatar
R Lubberink
10 jan 2020
*In de ban van de Ring.* Een aantal weken geleden is de reis begonnen. Van het goud uit de erfenis van mijn lieve ouders wilde ik iets persoonlijks laten maken. Ik ontmoette Jacqueline en samen hebben we besloten om de trouwringen van mijn ouders als basis te gebruiken voor een geweldig mooi nieuwe ring, een waar erfstuk. Gisteren dit prachtige juweel mogen ophalen. Mijn Ring én ik. Wat bén ik trots. En Jacqueline? *Wat een vakvrouw! *Wat een pracht mens! *Wat een lieverd! Dank je wel meis!
SylviaTheOne Avatar
SylviaTheOne
10 jan 2020
Het was een bijzondere ervaring om samen met Jacqueline onze trouwringen uit te zoeken. In haar mooie atelier krijg je een zeer warm welkom en voel je je meteen thuis. We zijn net naar huis gegaan met twee prachtige trouwringen. We raden iedereen die unieke trouwringen zoekt aan om eens bij haar langs te gaan.
Jeroen de Greeff Avatar
Jeroen de Greeff
10 jan 2020
Jacqueline heeft van de trouwringen van mij en mijn overleden echtgenoot een prachtige, tijdloze en unieke ring gemaakt die ik hopelijk nog heel veel jaren kan dragen. Zij kan heel goed luisteren naar je wensen en zet haar creatieve expertise in om samen tot een mooi ontwerp te komen. Zij is erg betrokken bij haar werk en de mensen voor wie zij een opdracht uitwerkt. Ik kan haar van harte aanbevelen. Jacqueline, bedankt voor je betrokkenheid en prachtige werk. Ik ben er heel erg blij mee.
Mariella Nielen Avatar
Mariella Nielen
10 jan 2020
In de afgelopen maand heb ik het proces van het maken van een ring meegemaakt met Jacqueline. Het resultaat is prachtig. Een ring die helemaal bij mij past en waar ik ontzettend blij mee ben. Mensen om mij heen vinden hem ook erg mooi. Een iemand wist zelfs te zeggen: 'Bij jouw had ik helemaal geen ring bedacht, maar deze past precies.' De eerste keer dat ik naar Jacqueline ging was het een beetje een warboel in mijn hoofd. Ik kon niet heel goed uitleggen wat ik precies wilde maar toch begreep Jacqueline wat ik bedoelde. Daarnaast mag je alle materialen kiezen. Niet alleen de soort steen bijvoorbeeld maar ook zelfs de precieze steen die in jouw ring wordt verwerkt. Er is natuurlijk niets leukers dan zelf kunnen kiezen. De tweede keer dat ik terug kwam kon ik een wassen ring bekijken en passen. De ring was natuurlijk anders dan ik had verwacht, en hoewel het cliché is was het echt alleen maar beter dan wat ik zelf in mijn hoofd had zitten. En na nog eventjes te wachten mocht ik de echte ring op komen halen. Zoals al eerder gezegd ben ik er enorm blij mee. Naast het feit dat Jacqueline een schitterende ring heeft gemaakt is het ook erg fijn om met haar te praten en ideeën uit te wisselen. Ze is ontzettend vriendelijk en weet de ideeën uit jouw hoofd op de beste manier werkelijkheid te laten worden. Heel erg bedankt voor mijn prachtige ring en een geweldige ervaring!
Nitte Timmer Avatar
Nitte Timmer
10 jan 2020
Uit een erfenis van mijn tante had ik een oude gouden ring gekregen en wist niet zo goed wat ik er mee moest. Via via kwam ik aan de naam van Jacqueline Hermans. In een prachtige natuurlijke omgeving werd ik hartelijk ontvangen in haar smaakvolle atelier en samen hebben we de mogelijkheden besproken. Zij heeft mij een zeer kundig advies gegeven wat ik met de ring moest doen. Ik heb nu werkelijk een unieke ring en een prachtig aandenken aan mijn tante voor het leven
Marlies de ridder Avatar
Marlies de ridder
10 jan 2020
Mede dankzij de geweldige mooie ringen, gemaakt door Jaqueline, hadden wij een zeer geslaagde dag.
marcel selluf Avatar
marcel selluf
10 jan 2020
Helaas is mijn vrouw overleden. met het door haar gedragen goud ben ik naar Jacqueline gegaan.Zij vond het zonde om de trouwring om te smelten.Ze deed een voorstel om twee ringen aan elkaar te solderen en op mijn maat te maken.Ik was blij verrast met dit idee en ging hier onmiddellijk mee akkoord Het resultaat is fantastisch en ben heel blij dat ik de ringen van mijn vrouw kan dragen. Jacqueline je bent een vakvrouw.
Ton De Avatar
Ton De
10 jan 2020
Wat reed ik met veel plezier naar Zeewolde om te overleggen en na te denken over een ring die bij mij zou passen. Ik kwam voor oorbellen en ben uiteindelijk met een prachtige ring de deur uitgegaan. Dankjewel voor al je geduld, je luisterend oor en kennis van zaken. Tijdens dit proces ben ik mij gaan beseffen dat de maker van dit persoonlijke sieraad heel belangrijk is. Ik draag de ring met zoveel trots en als ik naar de ring kijk, geniet ik ervan. En af en toe denk ik dan ook aan jou, hoe jij dit met zoveel zorgvuldigheid hebt gemaakt. Onwijs bedankt!
Corrien Hazeleger Avatar
Corrien Hazeleger
10 jan 2020
De geboorte van een juweel..... 25 jaar is mijn trouwring me dit jaar van dienst. Wij een mooi feest maar ook zij, als dank voor zoveel trouwe jaren. De site van Jacqueline sprak me aan en ik maakte een afspraak met haar. Ik legde mijn ideeën op tafel, voorbeelden op papier. Jacqueline keek er naar en stelde vragen met als laatste: "'Waarom een waardevol bezit veranderen, laat het intact en verrijk het'' En zo hebben we het gedaan. Ik bezit nu een prachtig juweel met mijn oude ring als basis, gemaakt door een vakvrouw. Dank je wel Jacqueline!
Margreet Avatar
Margreet
10 jan 2020
صادفتني مشكلة قطع سلسلة ذهبية عيار 21 كانت لخطيبة ابني الذي وضعها عندي خوفا من السرقة لحين موعد الخطوبة و عندما كنت اذهب الى السوق كنت اضعها في جيبي وفي يوم من الأيام رأيتها مكسورة شعرت بالخجل لما رأيتها ولم أقل لابني بذلك فأسرعت عند الصاغة الموجودون في مدينتنا ولم يستطيعون من إصلاحها فنصحني احد الصاغة أنه بالإمكان ان يتم تصليحها بالليزر فخابرت احد الصاغة العراقي الاصل اعرفه فطلب مني إرسال صورة السلسلة ، أرسلت صورة السلسلة فقال لي لا استطيع من إصلاحها لكن لدي صديق يعمل في محل لتصليح الالماص سوف أرسلها له فكان الصايغ بعيدا من بيتي وانا ليست لدي سيارة فقمت بالبحث بأقرب محل مجوهرات الالماص فظهرت لي اسم السيدة Jacqueline Hermans فحاولت الإتصال بها و رددت على باسلوبها اللطيف وطلبت مني إرسال صورة السلسلة من الجهتين وبعد إرسال صورة السلسلة وعدتني من إصلاح السلسلة وفعلت هذه السيدة شيء ما أتوقعه حيث دخلت فرحة كبيرة في قلبي لأنني لم أخبر ابني بذلك إلى أن ارجعت لي السلسلة كما كانت،اشكر السيدة Jacqueline Hermans جزيل الشكر على تعاملها الجميل معي ومراعاتها لي من كل الجوانب المادية والنفسية إنها إنسانة رائعة ، أنصح كل اللذين يريدون شراء مجوهرات او إصلاحها الذهاب إلى محل هذه السيدة الرائعة فهي مبدعة في عملها...شكري وتقديري وامتناني ثانية للسيدة Jacqueline Hermans Bernadette
Btoma Toma Avatar
Btoma Toma
10 jan 2020
Jacqueline weet een persoonlijk verhaal te vertalen in een prachtig sieraad door goed te luisteren. De trouwringen van mijn overleden ouders werd zo een persoonlijk ring voor hun kleindochter die gaat trouwen. Met volop symbolen in de ring. De cirkel is rond, de lijnen lopen door en er blijft verbinding. En als extra accent een knipoog van licht met een diamantje. Mooi. En stiekem het gevoel: "eigenlijk zonde om weg te geven" ....
Baukjen Anema Avatar
Baukjen Anema
10 jan 2020
Na bij veel juweliers steeds dezelfde type trouwringen te zien, hebben we een afspraak gemaakt bij Jacqueline. We wilden iets uniekers dan wat er bij de gemiddelde juwelier te vinden is. Vanaf het eerste moment voelde het goed. We hebben samen met Jacqueline een ontwerp gemaakt wat heeft geresulteerd in twee prachtige trouwringen! Ze is deskundig, eerlijk en ook nog eens een heel fijn persoon met een ontzettende passie voor haar vak!
Veroniek Bolk Avatar
Veroniek Bolk
10 jan 2020
Van 2D naar 3D ontwerp, maken en leveren is nu vijf keer gedaan en tot volle tevredenheid. Als Voorzitter van het Verbond Ned. Motorbootsport had ik de eer die speldjes aan ere-bestuursleden uit te reiken. Een waardevol aandenken aan veel nuttig vrijwilligerswerk. Dank aan Jacqueline. Voor het fraaie resultaat en om dit mogelijk te maken !
Willem A. Prins Avatar
Willem A. Prins
10 jan 2020
Nadat we niet konden vinden wat we zochten bij diverse juweliers hebben we op aanraden van een vriendin contact opgenomen met Jacqueline Hermans. Zij heeft onze trouwringen gemaakt op basis van ons verhaal en een voorbeeld die wij op het internet hebben gevonden. Jacqueline heeft ons meegenomen door het hele proces waarvoor we ook regelmatig even terug moesten komen, voor ons geen probleem omdat haar fantastische atelier op maar 10 auto minuten afstand van ons huis ligt. Het resultaat zijn twee prachtige ringen die ons verleden en onze toekomst symboliseert. Dit wist Jacqueline overigens mooier te verwoorden dan wij. Wij zijn heel blij dat we via via bij Jacqueline terecht zijn gekomen. Als je nog opzoek bent naar een edelsmid maak dan eens een afspraak met Jacqueline, buiten dat ze een mooi mens is is ze ook een geweldige edelsmid met een prachtig atelier op een plek waar je deze niet verwacht. Silvia & Bas
bas Avatar
bas
10 jan 2020
Na en huwelijk van bijna 50 jaar kreeg ik bij het overlijden van mijn vrouw de in 1969 geschonken trouwring terug. Mij was direct duidelijk dat de trouwring van mijn vrouw een prominente plaats zou krijgen. Niet de portemonnee, niet aan een ketting om de hals. Een volwaardige plaats die de verbondenheid tussen ons zou blijven verbeelden. Gelukkig was ik niet zo eigenwijs om te denken dat ik de oplossing van die opgave zelf wel zou bedenken maar zocht en vond een edelsmid die positief reageerde op de geschetste doelstelling en me uitnodigde om eens kennis te maken en te bespreken wat mogelijk was. Als het om zulke met emotie geladen zaken gaat is het van belang dat er een luisterend en begrijpend oor is. Maar ook een creatieve geest die voor de opgave gesteld met een voor mij heel verrassende oplossing kwam. Het zal voor ieder in een soortgelijke situatie, maar met eigen wensen, een ander resultaat opleveren. Het lijkt het me daarom niet van betekenis om te beschrijven wat uit de twee trouwringen als nieuw sieraad door Jacqueline gemaakt is. Bovendien ben ik zo groots op het eindresultaat dat ik het kopiëren ervan niet zou willen bevorderen. Maar wat ik wel met volle overtuiging kan aangeven is dat door haar een 100% procent passende (dat is in deze context wel heel toepasselijk) oplossing heeft bedacht en met uiterste zorgvuldigheid heeft uitgevoerd. Ik kan u een onderhoud met haar van harte aanbevelen.
c.b.m. smit Avatar
c.b.m. smit
10 jan 2020
Jacqueline heeft een armband gemaakt voor onze (schoon)moeder. We zijn eerst bij Jacqueline op bezoek geweest met haar. We werden heel hartelijk en persoonlijk ontvangen en ze luisterde erg goed naar ons verhaal en dacht heel goed mee. Ze kwam met het idee om ieder van ons te verwerken in een schakel voor de armband. Ze heeft ook nog om foto's en een omschrijving van iedereen gevraagd bij onze moeder. Het sieraad is schitterend geworden en heel uniek. Het past ook precies bij onze moeder. We zijn erg blij dat we naar Jacqueline zijn gegaan.
José Schaapman-Westerhuis Avatar
José Schaapman-Westerhuis
10 jan 2019
van mijn oma mocht ik een ringetje ontwerpen van een oude ring. dit kreeg ik als cadeautje voor het halen van mijn examen. dit heb ik laten doen bij Jacqueline. een hele aardige mevrouw die meteen mij begreep met de wensen die ik had maar ook met ideeën kwam om de ring nog mooier te maken. ik heb uiteindelijk een hele mooie ring gekregen die aan al mijn wensen voldoet. ik ben zeer tevreden en draag mijn ring met veel plezier! Fenne-Marie
F Van G Avatar
F Van G
10 jan 2019
Lieve Jacqeline bedankt voor weer een bijzonder mooi en persoonlijk sieraad. Wat ik in mijn hoofd had wist jij in een origineel collier om te zetten. Een idee groeit uit tot een fraai ontwerp en het vakmanschap straalt er vanaf. Je hebt me weer weten te verassen met het eindresultaat. Liefs
Astrid Schultz Avatar
Astrid Schultz
10 jan 2019
Lieve Jacqueline, ik wil je nogmaals super bedanken voor de ontzettend mooie, bijzondere, emotionele trouwring die je voor mij ontworpen en gemaakt hebt! Ik ben je echt super dankbaar voor de ring. Je hebt ontzettend mooi werk afgeleverd! Een ring met emotionele waarde die precies bij mij past! Mocht ik ooit weer een one of a kind sieraad nodig hebben dan weet ik je te vinden! Super bedankt voor alles! Je hebt echt fantastisch werk geleverd! Liefs Landa
Djesko Beije Avatar
Djesko Beije
10 jan 2019
Het was een fantastische ervaring om samen met Jacqueline een mooie verlovingsring te ontwerpen. Ik wilde graag de parel van een reis uit Vietnam verwerken, dit heeft zij heel mooi en professioneel gedaan. Wil je een mooi sieraad dat echt bij je past, dan ben je hier aan het juiste adres.
Jurgen Wegbrans Avatar
Jurgen Wegbrans
10 jan 2019
Prachtige locatie van het atelier, bij Jacqueline wordt je hartelijk ontvangen en geholpen.
wieke willemsen Avatar
wieke willemsen
10 jan 2018
Always very good advice and service. Nice courses you can take with her, I enjoyed doing that. Our wedding rings were designed by Jacqueline and therefore very special to us. Thank you Jacqueline. 👍
H. Douma Avatar
H. Douma
10 jan 2018
Jaqueline heeft 9 jaar geleden onze trouwringen gemaakt nadat we ze samen ontworpen hebben. Wij hadden als verzoek om een goude trouwring van mijn ouders erin te verwerken en dat is gelukt! Jaqueline heeft veel geduld en denkt goed creatief mee. Nog een attentie op ons 1 jarig jubileum met aardig kaartje erbij. Helaas is mijn man zijn ring verloren en ook nu zochten wij weer contact met Jaqueline. Ze kende ons nog en ook dit keer samen naar een mooie oplossing gezocht. Ik raad Jaqueline aan iedereen aan! Creatief, geduldig, ruimdenkend, vriendelijk en attent.
Carolien Lambregts Avatar
Carolien Lambregts
10 jan 2018
Dank je wel Jacqueline, voor de geweldige service en het perfecte resultaat!!! Gisteren 17.00 uur belde we je, ja zei je, kom vanavond na het eten, dan kijk ik erna en misschien kan ik het gelijk klaar maken voor je. Je begon meteen en toen alles op zijn plaats was gebracht zei je: Het is meer werk, ik begin morgenochtend direct, om half 11 kan je het komen halen. Alle 9 gouden kleinkinderen-bedeltjes hangen super mooi op een rij. Morgen kan ik op mijn 65 ste verjaardag mijn cadeau aan alle visite showen!!! Ik ben super blij!!!
Eveline Pots Avatar
Eveline Pots
10 jan 2018
Briljant! Dat is niet alleen de steen in mijn ring, die precies is geworden zoals ik hoopte, maar ook de respectvolle en persoonlijke manier waarop Jacqueline met haar klanten omgaat. Na lang zoeken was zij de enige die ik de as van mijn overleden moeder toevertrouwde. Geen seconde spijt gehad!
Danitsja Ja Avatar
Danitsja Ja
10 jan 2018
Wij zijn helemaal geen sieradendragers, maar Jacqueline heeft ervoor gezorgd dat wij onze trouwringen iedere dag dragen!! Jacqueline zorgt ervoor dat ze een goed beeld heeft van haar klanten, door oprecht geïnteresseerd te zijn. Ze vroeg ons vooraf aan ons kennismakingsgesprek om een verhaal over onszelf aan te leveren, zodat ze al een goed beeld van ons had. Wij hadden ons verhaal ook ondersteund met foto's. Zij heeft door ons schrijven en ons gesprek mooi passende ringen weten te maken. Zoek je iemand die sieraden maakt die echt bij je passen, dan ben je bij Jacqueline aan net juiste adres!
Jasper Harrewijn Avatar
Jasper Harrewijn
10 jan 2018
Van de trouwringen van onze ouders heeft Jacqueline 2 prachtige ringen gemaakt. Een stoere mannen ring voor onze zoon, en een sierlijke vrouwen ring voor onze dochter. De aandacht en vakman(vrouw)schap straalde er vanaf. Voor onze kinderen een emotionele en mooie warme herinnering aan hun opa en oma.
G Teuben Avatar
G Teuben
10 jan 2018
Heerlijke koffie en een bijzonder en verrassend gelegen locatie, heb vertrouwen dat het goedkomt met onze trouwringen.
Gerard Willemsen Avatar
Gerard Willemsen
10 jan 2018
Amazing experience. Jacqueline gets your idea and executes well. Moreover, she is a lovely person.
Tania Zhu Avatar
Tania Zhu
10 jan 2018
Hele goede en vriendelijke service!
Ruben Raven Avatar
Ruben Raven
10 jan 2018

Reviews over je werk zijn zeker nodig, ben ik goed bezig?
Als Edelsmid ben ik dagelijks bezig met verfijnen van technieken en vaardigheden.
Alles komt samen in een gesprek naar een ontwerp van een sieraad.
Het ontwerp omzetten in een sieraad is mijn vak, mijn passie, de uitdaging.
Dan pas ontstaat een sieraad welke op meerdere niveau’s passen.
Dat mijn klanten tevreden mijn atelier verlaten is fijn, als ik een blij gevoel ervaar is dat voor mij de grootste waardering.
Maar hier zijn mijn klanten zelf aan het woord, ja dit is mijn vak, Meester Edelsmid.