Reviews

c.b.m. smit Avatar
c.b.m. smit
19 apr 2019 - Google

Na en huwelijk van bijna 50 jaar kreeg ik bij het overlijden van mijn vrouw de in 1969 geschonken trouwring terug. Mij was direct duidelijk dat de trouwring van mijn vrouw een prominente plaats zou krijgen. Niet de portemonnee, niet aan een ketting om de hals. Een volwaardige plaats die de verbondenheid tussen ons zou blijven verbeelden. Gelukkig was ik niet zo eigenwijs om te denken dat ik de oplossing van die opgave zelf wel zou bedenken maar zocht en vond een edelsmid die positief reageerde op de geschetste doelstelling en me uitnodigde om eens kennis te maken en te bespreken wat mogelijk was.

Als het om zulke met emotie geladen zaken gaat is het van belang dat er een luisterend en begrijpend oor is. Maar ook een creatieve geest die voor de opgave gesteld met een voor mij heel verrassende oplossing kwam. Het zal voor ieder in een soortgelijke situatie, maar met eigen wensen, een ander resultaat opleveren. Het lijkt het me daarom niet van betekenis om te beschrijven wat uit de twee trouwringen als nieuw sieraad door Jacqueline gemaakt is. Bovendien ben ik zo groots op het eindresultaat dat ik het kopiëren ervan niet zou willen bevorderen.

Maar wat ik wel met volle overtuiging kan aangeven is dat door haar een 100% procent passende (dat is in deze context wel heel toepasselijk) oplossing heeft bedacht en met uiterste zorgvuldigheid heeft uitgevoerd. Ik kan u een onderhoud met haar van harte aanbevelen.

Baukjen Anema Avatar
Baukjen Anema
12 apr 2019 - Google

Jacqueline weet een persoonlijk verhaal te vertalen in een prachtig sieraad door goed te luisteren. De trouwringen van mijn overleden ouders werd zo een persoonlijk ring voor hun kleindochter die gaat trouwen. Met volop symbolen in de ring. De cirkel is rond, de lijnen lopen door en er blijft verbinding. En als extra accent een knipoog van licht met een diamantje. Mooi. En stiekem het gevoel: "eigenlijk zonde om weg te geven" ....

Marlies de ridder Avatar
Marlies de ridder
26 mrt 2019 - Google

Uit een erfenis van mijn tante had ik een oude gouden ring gekregen en wist niet zo goed wat ik er mee moest. Via via kwam ik aan de naam van Jacqueline Hermans. In een prachtige natuurlijke omgeving werd ik hartelijk ontvangen in haar smaakvolle atelier en samen hebben we de mogelijkheden besproken. Zij heeft mij een zeer kundig advies gegeven wat ik met de ring moest doen. Ik heb nu werkelijk een unieke ring en een prachtig aandenken aan mijn tante voor het leven

Mariella Nielen Avatar
Mariella Nielen
25 mrt 2019 - Google

Jacqueline heeft van de trouwringen van mij en mijn overleden echtgenoot een prachtige, tijdloze en unieke ring gemaakt die ik hopelijk nog heel veel jaren kan dragen. Zij kan heel goed luisteren naar je wensen en zet haar creatieve expertise in om samen tot een mooi ontwerp te komen. Zij is erg betrokken bij haar werk en de mensen voor wie zij een opdracht uitwerkt. Ik kan haar van harte aanbevelen. Jacqueline, bedankt voor je betrokkenheid en prachtige werk. Ik ben er heel erg blij mee.

Jeanne Engel Avatar
Jeanne Engel
13 mrt 2019 - Google

Afgelopen vrijdag ben ik bij Jacqueline geweest met mijn, bij haar ontworpen en gemaakte, trouwring(en) ivm het verliezen van het steentje.

Op deskundige wijze heeft zij het steentje teruggezet en is mijn ring weer prachtig!

Jacqueline is een vakvrouw die het vak edelsmid tot in de puntjes beheerst. Ze is vriendelijk, denkt mee en heeft een schat aan ervaring en ideeën.

Bovendien staat de thee en koffie altijd klaar en is er altijd ruimte en tijd voor een praatje!

Een aanrader en topper!

Jeanne Meerman

bas gorter Avatar
bas gorter
09 mrt 2019 - Google

Nadat we niet konden vinden wat we zochten bij diverse juweliers hebben we op aanraden van een vriendin contact opgenomen met Jacqueline Hermans.

Zij heeft onze trouwringen gemaakt op basis van ons verhaal en een voorbeeld die wij op het internet hebben gevonden.

Jacqueline heeft ons meegenomen door het hele proces waarvoor we ook regelmatig even terug moesten komen, voor ons geen probleem omdat haar fantastische atelier op maar 10 auto minuten afstand van ons huis ligt.

Het resultaat zijn twee prachtige ringen die ons verleden en onze toekomst symboliseert. Dit wist Jacqueline overigens mooier te verwoorden dan wij.

Wij zijn heel blij dat we via via bij Jacqueline terecht zijn gekomen. Als je nog opzoek bent naar een edelsmid maak dan eens een afspraak met Jacqueline, buiten dat ze een mooi mens is is ze ook een geweldige edelsmid met een prachtig atelier op een plek waar je deze niet verwacht.

Silvia & Bas

Aoife Berserik Avatar
Aoife Berserik
04 feb 2019 - Google

Ik had twee paar oorbellen waarvan ik een paar eigenlijk net meer droeg. Omdat ik zo zonde vond heb ik Jaqueline benadert en gevraagd of zij ze samen kon voegen. Na een prettig gesprek in haar atelier is ze de uitdaging aangegaan. Het was een uitdaging omdat wat ik in mijn hoofd had niet mogelijk was met het paar oorbellen wat ik had. Dit heeft zij heel creatief en mooi opgelost. Ik heb nu een uniek paar oorbellen waar ik erg blij mee ben!

Lesley van Driessen Avatar
Lesley van Driessen
17 jan 2019 - Google

Jacqueline heeft twee prachtige trouwringen gemaakt. Erg fijn hoe ze ons geholpen heeft en twee perfecte ringen gemaakt heeft. Wij zijn super tevreden.

Astrid Schultz Avatar
Astrid Schultz
21 dec 2018 - Google

Lieve Jacqeline bedankt voor weer een bijzonder mooi en persoonlijk sieraad. Wat ik in mijn hoofd had wist jij in een origineel collier om te zetten. Een idee groeit uit tot een fraai ontwerp en het vakmanschap straalt er vanaf. Je hebt me weer weten te verassen met het eindresultaat. Liefs

Jurgen Wegbrans Avatar
Jurgen Wegbrans
16 nov 2018 - Google

Het was een fantastische ervaring om samen met Jacqueline een mooie verlovingsring te ontwerpen. Ik wilde graag de parel van een reis uit Vietnam verwerken, dit heeft zij heel mooi en professioneel gedaan. Wil je een mooi sieraad dat echt bij je past, dan ben je hier aan het juiste adres.

Tania Zhu Avatar
Tania Zhu
29 mei 2017 - Google

Amazing experience. Jacqueline gets your idea and executes well. Moreover, she is a lovely person.


Reviews over je werk zijn zeker nodig, ben ik goed bezig?
Als Edelsmid ben ik dagelijks bezig met verfijnen van technieken en vaardigheden.
Alles komt samen in een gesprek naar een ontwerp van een sieraad.
Het ontwerp omzetten in een sieraad is mijn vak, mijn passie, de uitdaging.
Dan pas ontstaat een sieraad welke op meerdere niveau’s passen.
Dat mijn klanten tevreden mijn atelier verlaten is fijn, als ik een blij gevoel ervaar is dat voor mij de grootste waardering.
Maar hier zijn mijn klanten zelf aan het woord, ja dit is mijn vak, Meester Edelsmid.