Reviews

marcel selluf Avatar
marcel selluf
01 okt 2019 - Google

Mede dankzij de geweldige mooie ringen, gemaakt door Jaqueline, hadden wij een zeer geslaagde dag.

Alie Avatar
Alie
31 aug 2019 - Google

Ik wilde mijn geel gouden trouwring, die ik al 25 jaar heb gedragen, aanpassen zodat ik deze kan combineren met een tweede wit gouden ring. Door de goede reviews op de website van Jacqueline heb ik besloten om hiervoor naar Jacqueline te gaan. Ze luisterde goed naar mijn wensen en keek ook heel goed wat bij mij past. Daarna kwam ze met een voorstel waarin mijn wensen heel goed waren verwerkt en ook nog eens heel praktisch was. Ik ben nog een keer terug geweest om samen de briljant uit te zoeken die in de ring zou worden verwerkt. Het is echt een prachtige ring geworden die briljant(!) is uitgevoerd. Ook was het heel gezellig om samen met mijn man en Jacqueline dit proces te doorlopen in haar mooie atelier. Ik ben nog elke dag blij met mijn prachtige ring en kan iedereen adviseren om door haar een sieraad te laten maken. Als ik zelf nog een sieraad wil laten maken, dan kom ik zeker terug.

Margreet Avatar
Margreet
17 aug 2019 - Google

De geboorte van een juweel.....
25 jaar is mijn trouwring me dit jaar van dienst.
Wij een mooi feest maar ook zij, als dank voor zoveel trouwe jaren.
De site van Jacqueline sprak me aan en ik maakte een afspraak met haar.
Ik legde mijn ideeën op tafel, voorbeelden op papier. Jacqueline keek er naar en stelde vragen met als laatste: "'Waarom een waardevol bezit veranderen, laat het intact en verrijk het''
En zo hebben we het gedaan.
Ik bezit nu een prachtig juweel met mijn oude ring als basis, gemaakt door een vakvrouw.
Dank je wel Jacqueline!

Yvonne Veerman Avatar
Yvonne Veerman
08 jun 2019 - Google

3 weken en wat uurtjes draag ik nu de ring door Jacqueline ontworpen, nog elk moment glinsteren ring en ik!
Wat een onwaarschijnlijk leuke ervaring was het om in het gehele pre trouwproces juist met deze vrouw een zo persoonlijke ring te ontwerpen.

Een waar cadeau aan onszelf. Zowel de ontmoeting met deze vakvrouw alswel het uiteindelijke sieraad!

Jacqueline hartelijk bedankt, groet Yvonne

Veroniek Bolk Avatar
Veroniek Bolk
26 mei 2019 - Google

Na bij veel juweliers steeds dezelfde type trouwringen te zien, hebben we een afspraak gemaakt bij Jacqueline. We wilden iets uniekers dan wat er bij de gemiddelde juwelier te vinden is. Vanaf het eerste moment voelde het goed. We hebben samen met Jacqueline een ontwerp gemaakt wat heeft geresulteerd in twee prachtige trouwringen! Ze is deskundig, eerlijk en ook nog eens een heel fijn persoon met een ontzettende passie voor haar vak!

Milton Fa-Si-Oen Avatar
Milton Fa-Si-Oen
14 mei 2019 - Google

Al een aantal jaar was het niet meer mogelijk mijn trouwring te dragen.

Via een vriendin heb ik kennisgemaakt met Jacqueline. Meteen bij de eerste kennismaking was ik onder de indruk van deze topvrouw.
Zo een warme persoonlijkheid!
Wat een expertise!
Zoveel mensenkennis!

Haar ontwerp voor mijn ring paste zo goed bij mijn persoonlijkheid.
Het is een prachtige ring geworden. Door wat aanpassingen en toch ook het oorspronkelijk ontwerp intact te laten. Het is nog steeds dezelfde trouwring...en toch anders...De ring past bij wie ik nu ben.

Voor een ieder die een uniek sieraad wil, bezoek Jacqueline in Zeewolde en laat je meevoeren door haar enthousiasme.

Jacqueline, bedankt!

Rabya en Milton

Dolinda Avatar
Dolinda
05 mei 2019 - Google

Na het overlijden van mijn man, wilde ik van onze 2 trouwringen 1 ring laten maken. Ik had echter geen idee wat er van gemaakt kon worden, alleen dat het een ring zonder steentje moest worden.
Nadat ik dit met Jacqueline besproken had, heeft zij voor mij een hele mooie eenvoudige, sportieve en toch chique ring gemaakt, waar ik erg blij mee ben.
Omdat ik ook nog een trouwring van een grootouder had liggen, heeft zij hiervan een paar mooie oorbellen gemaakt, die erg goed bij mijn nieuwe ring passen.
Andere sieraden heeft zij voor mij op deskundige wijze opgeknapt.
Ik zou iedereen die een edelsmid zoekt, aanraden naar haar te gaan. Door haar persoonlijke aanpak, haar meedenken en de professionele uitvoering had zij mij veel vertrouwen gegeven voor een goed eindresultaat.
Ik ben zeer tevreden!

Nitte Timmer Avatar
Nitte Timmer
03 mei 2019 - Google

In de afgelopen maand heb ik het proces van het maken van een ring meegemaakt met Jacqueline. Het resultaat is prachtig. Een ring die helemaal bij mij past en waar ik ontzettend blij mee ben. Mensen om mij heen vinden hem ook erg mooi. Een iemand wist zelfs te zeggen: 'Bij jouw had ik helemaal geen ring bedacht, maar deze past precies.'

De eerste keer dat ik naar Jacqueline ging was het een beetje een warboel in mijn hoofd. Ik kon niet heel goed uitleggen wat ik precies wilde maar toch begreep Jacqueline wat ik bedoelde. Daarnaast mag je alle materialen kiezen. Niet alleen de soort steen bijvoorbeeld maar ook zelfs de precieze steen die in jouw ring wordt verwerkt. Er is natuurlijk niets leukers dan zelf kunnen kiezen.

De tweede keer dat ik terug kwam kon ik een wassen ring bekijken en passen. De ring was natuurlijk anders dan ik had verwacht, en hoewel het cliché is was het echt alleen maar beter dan wat ik zelf in mijn hoofd had zitten. En na nog eventjes te wachten mocht ik de echte ring op komen halen. Zoals al eerder gezegd ben ik er enorm blij mee.

Naast het feit dat Jacqueline een schitterende ring heeft gemaakt is het ook erg fijn om met haar te praten en ideeën uit te wisselen. Ze is ontzettend vriendelijk en weet de ideeën uit jouw hoofd op de beste manier werkelijkheid te laten worden.

Heel erg bedankt voor mijn prachtige ring en een geweldige ervaring!

c.b.m. smit Avatar
c.b.m. smit
19 apr 2019 - Google

Na en huwelijk van bijna 50 jaar kreeg ik bij het overlijden van mijn vrouw de in 1969 geschonken trouwring terug. Mij was direct duidelijk dat de trouwring van mijn vrouw een prominente plaats zou krijgen. Niet de portemonnee, niet aan een ketting om de hals. Een volwaardige plaats die de verbondenheid tussen ons zou blijven verbeelden. Gelukkig was ik niet zo eigenwijs om te denken dat ik de oplossing van die opgave zelf wel zou bedenken maar zocht en vond een edelsmid die positief reageerde op de geschetste doelstelling en me uitnodigde om eens kennis te maken en te bespreken wat mogelijk was.

Als het om zulke met emotie geladen zaken gaat is het van belang dat er een luisterend en begrijpend oor is. Maar ook een creatieve geest die voor de opgave gesteld met een voor mij heel verrassende oplossing kwam. Het zal voor ieder in een soortgelijke situatie, maar met eigen wensen, een ander resultaat opleveren. Het lijkt het me daarom niet van betekenis om te beschrijven wat uit de twee trouwringen als nieuw sieraad door Jacqueline gemaakt is. Bovendien ben ik zo groots op het eindresultaat dat ik het kopiëren ervan niet zou willen bevorderen.

Maar wat ik wel met volle overtuiging kan aangeven is dat door haar een 100% procent passende (dat is in deze context wel heel toepasselijk) oplossing heeft bedacht en met uiterste zorgvuldigheid heeft uitgevoerd. Ik kan u een onderhoud met haar van harte aanbevelen.

Baukjen Anema Avatar
Baukjen Anema
12 apr 2019 - Google

Jacqueline weet een persoonlijk verhaal te vertalen in een prachtig sieraad door goed te luisteren. De trouwringen van mijn overleden ouders werd zo een persoonlijk ring voor hun kleindochter die gaat trouwen. Met volop symbolen in de ring. De cirkel is rond, de lijnen lopen door en er blijft verbinding. En als extra accent een knipoog van licht met een diamantje. Mooi. En stiekem het gevoel: "eigenlijk zonde om weg te geven" ....

Marlies de ridder Avatar
Marlies de ridder
26 mrt 2019 - Google

Uit een erfenis van mijn tante had ik een oude gouden ring gekregen en wist niet zo goed wat ik er mee moest. Via via kwam ik aan de naam van Jacqueline Hermans. In een prachtige natuurlijke omgeving werd ik hartelijk ontvangen in haar smaakvolle atelier en samen hebben we de mogelijkheden besproken. Zij heeft mij een zeer kundig advies gegeven wat ik met de ring moest doen. Ik heb nu werkelijk een unieke ring en een prachtig aandenken aan mijn tante voor het leven

Mariella Nielen Avatar
Mariella Nielen
25 mrt 2019 - Google

Jacqueline heeft van de trouwringen van mij en mijn overleden echtgenoot een prachtige, tijdloze en unieke ring gemaakt die ik hopelijk nog heel veel jaren kan dragen. Zij kan heel goed luisteren naar je wensen en zet haar creatieve expertise in om samen tot een mooi ontwerp te komen. Zij is erg betrokken bij haar werk en de mensen voor wie zij een opdracht uitwerkt. Ik kan haar van harte aanbevelen. Jacqueline, bedankt voor je betrokkenheid en prachtige werk. Ik ben er heel erg blij mee.

Jeanne Engel Avatar
Jeanne Engel
13 mrt 2019 - Google

Afgelopen vrijdag ben ik bij Jacqueline geweest met mijn, bij haar ontworpen en gemaakte, trouwring(en) ivm het verliezen van het steentje.

Op deskundige wijze heeft zij het steentje teruggezet en is mijn ring weer prachtig!

Jacqueline is een vakvrouw die het vak edelsmid tot in de puntjes beheerst. Ze is vriendelijk, denkt mee en heeft een schat aan ervaring en ideeën.

Bovendien staat de thee en koffie altijd klaar en is er altijd ruimte en tijd voor een praatje!

Een aanrader en topper!

Jeanne Meerman

bas gorter Avatar
bas gorter
09 mrt 2019 - Google

Nadat we niet konden vinden wat we zochten bij diverse juweliers hebben we op aanraden van een vriendin contact opgenomen met Jacqueline Hermans.
Zij heeft onze trouwringen gemaakt op basis van ons verhaal en een voorbeeld die wij op het internet hebben gevonden.
Jacqueline heeft ons meegenomen door het hele proces waarvoor we ook regelmatig even terug moesten komen, voor ons geen probleem omdat haar fantastische atelier op maar 10 auto minuten afstand van ons huis ligt.
Het resultaat zijn twee prachtige ringen die ons verleden en onze toekomst symboliseert. Dit wist Jacqueline overigens mooier te verwoorden dan wij.
Wij zijn heel blij dat we via via bij Jacqueline terecht zijn gekomen. Als je nog opzoek bent naar een edelsmid maak dan eens een afspraak met Jacqueline, buiten dat ze een mooi mens is is ze ook een geweldige edelsmid met een prachtig atelier op een plek waar je deze niet verwacht.
Silvia & Bas

Aoife Berserik Avatar
Aoife Berserik
04 feb 2019 - Google

Ik had twee paar oorbellen waarvan ik een paar eigenlijk net meer droeg. Omdat ik zo zonde vond heb ik Jaqueline benadert en gevraagd of zij ze samen kon voegen. Na een prettig gesprek in haar atelier is ze de uitdaging aangegaan. Het was een uitdaging omdat wat ik in mijn hoofd had niet mogelijk was met het paar oorbellen wat ik had. Dit heeft zij heel creatief en mooi opgelost. Ik heb nu een uniek paar oorbellen waar ik erg blij mee ben!


Reviews over je werk zijn zeker nodig, ben ik goed bezig?
Als Edelsmid ben ik dagelijks bezig met verfijnen van technieken en vaardigheden.
Alles komt samen in een gesprek naar een ontwerp van een sieraad.
Het ontwerp omzetten in een sieraad is mijn vak, mijn passie, de uitdaging.
Dan pas ontstaat een sieraad welke op meerdere niveau’s passen.
Dat mijn klanten tevreden mijn atelier verlaten is fijn, als ik een blij gevoel ervaar is dat voor mij de grootste waardering.
Maar hier zijn mijn klanten zelf aan het woord, ja dit is mijn vak, Meester Edelsmid.