Reviews

Esther Starrenburg Avatar
Esther Starrenburg
05 jul 2020 - Google

Onze trouwringen zijn zo mooi geworden. Wij zijn er heel blij mee. Het ontwerptraject was heel plezierig en ontspannen. Het is natuurlijk wel spannend om een eigen ontwerp tot leven te laten komen. Door de tussenstappen en diverse wasringen krijg je wel een goed beeld bij hoe het zal worden en wordt het steeds helderder voor jezelf wat je mooi vindt en wat qua vorm echt bij je past. Je persoonlijkheid en liefde voor elkaar komt zo samen in je ring. Dank je wel Jacqueline!!

fred van amesfoort Avatar
fred van amesfoort
04 jul 2020 - Google

Ik vond een op vakantie aangeschafte zilveren ring terug in een lade en besloot bij Jacqueline langs te gaan om te kijken of zij de ring kon repareren en er een steen bij te zoeken, liefst rood.
Ze kwam met drie voorbeeld robijnen die geschikt waren.
Daarbij neem Jacqueline alle tijd om helder te krijgen wat ik wil, waarvoor of waarbij ik de ring wil dragen en aan welke vinger.
Ook klopte de maat niet meer en ik kreeg dus een aantal maatringen mee om vast te stellen welke maat het prettigst zit, ook na een week.
De door mij op haar advies gekozen robijn is daarop zeer kundig gemonteerd en het beschadigde deel van de ring is aangevuld met nieuw materiaal.
De professionele wijze waarop Jacqueline alles verwerkt en uitlegt is heel prettig. Vanaf de eerste kennismaking maakt ze duidelijk dat het voor haar het belangrijkste is dat de klant met een goed gevoel haar atelier verlaat. En dat was ook zo.
Ik ben super blij met het resultaat en met de mooie ring die ik graag draag op allerlei momenten, en ik hoop dat Jacqueline nog veel mooie kunstwerken zal maken.
Fred van Amesfoort, Almere

Arina Kalle-Noomen Avatar
Arina Kalle-Noomen
01 jul 2020 - Google

Na 25 jaar getrouwd te zijn wilde wij graag nieuwe ringen. Via internet bij Jacquline uitgekomen.
We werden uitgenodigd om langs te komen.
Wat een gewone en gezellige bedrijf is dit.
Er is alle aandacht voor je. Ze luisterd goed naar wat je wensen zijn. Is creatief in zoeken naar je wensen.
Toen we de ringen op kwamen halen kregen we nog een tasje met leuke cadeautjes mee.
Ook kregen we nog een leuk cadeautje mee van de boerderij waar ze woont.
Nu een half jaar later zijn wij heel tevrede met de ringen.

Marcel van Ditmarsch Avatar
Marcel van Ditmarsch
21 jun 2020 - Google

Wij zijn bij Jacqueline geweest om onze trouwringen te kopen.
Jacqueline is een echte professional.
Ze is behulpzaam, lief en zorgzaam en het hart op de juiste plek. In het atelier voel je je direct thuis.
Bij het uitzoeken van de ringen zijn we super fijn en super goed geholpen.
Jacqueline heeft kennis van zaken en steekt haar advies niet onder stoelen of banken.

Het voelde goed om Jacqueline onderdeel te laten zijn van de keuze en vorm van onze ringen. Dat doet Jacqueline ongemerkt vanuit pure enthousiasme en passie voor haar vak, zonder ook maar een moment opdringerig te zijn.

Alles meer dan op tijd en vakkundig geregeld en geleverd.

De locatie is heel bijzonder en totaal anders dan de standaard juweliers. Je waant je echt direct in het boeren leven op de boerderij, waarbij het atelier dan weer professioneel is ingericht.

Wij zijn super goed, snel, vriendelijk, professioneel en persoonlijk geholpen door Jacqueline en bevelen haar zeker aan.

Joke Cambach Avatar
Joke Cambach
10 jun 2020 - Google

Jaqueline wat ben je een fantastisch mens! enthousiast, gedreven, professioneel, en een gevoelig persoon. Wat wil je nog meer, iemand die meedenkt en je begrijpt. Dat noem ik een gave voor dit vak als edelsmid.
19 jaar geleden ben ik door een collega in contact gekomen met Jaqueline. Mijn man ik waren toen 25 jaar getrouwd. Wat wil je elkaar nog geven (los van de liefde :)). Ik wilde de trouwringen laten bewerken op een bijzondere wijze. Jaqueline kwam met een fantastisch idee. Mijn trouwring bekijk ik iedere dag met volle bewondering, zo mooi en apart geworden. Onze kleindochter wilde wij toen zij 1 jaar werd iets bijzonders geven, nou dat is gelukt! dankzij Jaqueline. Met onze sieraden die wij wilde laten omsmelten heeft Jaqueline een prachtig armbandje gecreëerd. Onze kleindochter draagt het armbandje met veel plezier. Twee jaar geleden ging mijn man naar Jaqueline (verrassing voor mij) met de vraag; "ik wil mijn vrouw iets bijzonders geven voor ons 40 jarig huwelijk". Jaqueline wist het direct, ik weet wel wat zij mooi vindt. Een prachtige armband gemaakt die aansluit bij mijn trouwring. Ik was flabbergasted, en vol trots draag ik deze armband. Jaqueline enorme dank voor deze prachtige sieraden die je voor ons hebt gemaakt. En blijven een trouwe klant. Lieven groet van Jan en Joke Cambach

Theo den Haan Avatar
Theo den Haan
10 jun 2020 - Google

Jaren geleden, in 2002, heeft zij voor mij duplicaten gemaakt van een gouden hanger met een een apothekerssymbool, vijzel en stamper. Deze waren niet van het origineel te onderscheiden, zo mooi! Nu had ik er nog een nodig. Zij had de mal nog! En heel snel werd ook deze, weer prachtig, geleverd. Groot compliment voor haar vakmanschap.

Marion Schouten Avatar
Marion Schouten
05 jun 2020 - Google

Als je op zoek bent naar iemand die jouw wens uit kan laten komen als het gaat om sieraden dan moet je niet verder zoeken! Ik zocht Jacqueline op en binnen no time wist zij wat voor een plaatje ik in mijn hoofd had van een nieuw te maken ring van oude materialen die voor mij een emotionele waarde hadden. Zij begrijpt de waarde van emoties in sieraden en weet als geen ander om dit voor jou als uniek mens te realiseren. Topper is ze met heerlijke zelfspot en gevoel voor humor met een warm hart en ondanks de corona maatregelen voelde het alsof ik een knuffel had gekregen van haar als ik vertrok uit haar prachtige atelier. Namasté 🙏Jaqueline.

Marloes Reus Avatar
Marloes Reus
01 jun 2020 - Google

Wij zijn heel blij dat we naar Jacqueline zijn gegaan voor onze trouwringen! Er was meteen een gevoel van vertrouwen; we werden serieus genomen en de vakkundigheid kwam al gauw naar voren. Zeker voor iets leuks als trouwringen uitzoeken was dat heel fijn. Ik heb zelf nogal wat metaalallergieën en Jacqueline bood meteen zonder twijfel haar hulp aan, in plaats van sceptisch te zijn (zoals we eerder hadden meegemaakt bij een juwelier). Nu hebben we een set ringen waarvan we het volste vertrouwen hebben dat we ze veilig en met trots kunnen dragen. Ze is heel meedenkend wat betreft wensen en mogelijkheden en draagt ook suggesties aan waar je zelf misschien niet gauw aan zou denken. Daarnaast heeft ze veel geduld en je kunt erop vertrouwen dat Jacqueline ervoor zorgt dat alles op tijd af is. Slechts enkele afspraken waren nodig om uit te komen bij een fantastische set ringen met een mooie gravure erin. Haar advies en hulp gaan ‘werk’ te boven. Dankjewel Jacqueline!

Matthias Brinkman Avatar
Matthias Brinkman
02 mei 2020 - Google

Wat een geweldige vakvrouw, we zijn ontzettend goed geholpen. Zoek je iets speciaals dat een ander niet heeft, ga dan vooral naar Jacqueline. Ze luistert naar je verhaal en zorgt ervoor dat je vervolgens het atelier uitloopt dat volledig bij je past. Een 10 met een griffel.

Linda Rorije Avatar
Linda Rorije
17 feb 2020 - Google

Met liefde schrijf ik deze review. Ik vond het een unieke ervaring om met Jacqueline in contact te komen. Je voelt je vanaf het eerste moment welkom in haar mooie atelier en krijgt als klant alle aandacht en een luisterend oor.
Jacqueline heeft mijn ring vakkundig en snel gerepareerd geheel volgens afspraak.
Zeker weten dat ik weer naar Jacqueline ga als er weer wat te repareren valt. Wat mij ook erg aansprak was dat Jaqueline en ik onze liefde delen voor de Opaal.

Martine grijzenhout Avatar
Martine grijzenhout
14 feb 2020 - Google

Lieve Jacqueline,
Buiten dat ik hier kan schrijven dat je prachtige sieraden maakt, ben je ook een fantastisch mens.
Soms zijn er momenten in je leven dat iets je heel blij moet maken maar je het niet goed onder woorden kunt brengen en je gevoel erbij kunt uitleggen.
Ik heb een prachtige ketting en armband en mijn moeder prachtige oorbellen, waar jij 80% van het advies voor ons op je hebt genomen. Wij hadden aan de ideeën die jij opperde niet gedacht en we zijn er dolgelukkig mee...
Daarbij ben jij degene die een droom voor mij kan en wil gaan waarmaken.
Ik ben al jaren op zoek naar iemand die ik vertrouw, die weet wat jij zelf nog niet eens als volledig sieraad voor je ziet, maar jij de mens en het sieraad 1 kan laten worden, en ideeën en inspiratie oppert waar je denkt JA! Dit is wat ik zoek maar zelf nooit op was gekomen.
Ik heb immens respect voor de dingen die je gedaan hebt voor ons, en hopelijk nog wil gaan doen 😁.
Ik wil al jaren een specifieke armband met de Formule 1 baan van San Marino (voor mij heel belangrijk).
Zonder enige twijfel leg ik dit project bij Jacqueline neer omdat ik weet dat de ideeën en voorbeelden die ze heeft vaak beter tot uiting komen dan ik zelf zou hebben gedacht... ( m.a.w. ik kan niet wachten😁)
Elke ander F1 fan, kijk ajb bij Jacqueline het zijn echt de kroon op het fan zijn van F1 op zijn mooist....
Jacqueline wij willen je enorm bedanken, voor je mensenkennis, je lieve ontvangst, je gemeende interesse in de mens en het sieraad wat daar het beste bij past....en dromen waarmaakt
Je hebt er fans bij en ik weet dat dit er alleen maar meer zullen worden....
Nogmaals dank voor alles..ik kijk enorm uit naar ons volgende project, ik weet dat jij er weer iets prachtigs van zult maken....
Heb je dromen, laat Jacqueline ze waarmaken, ik weet namelijk nu dat mijn dromen, bij en met haar uit komen!

Tot snel, en bedankt dat je kennis en kunde er is om onze dromen te laten uitkomen. Ik kan niet wachten op mijn komende droom☺️

Veel liefs, van twee hele grote fans, en ik zal dit zeker delen met iedereen die worstelt met een droom maar net het extra beetje mensenkennis, kunde en gemeende interesse nodig heeft. Dan weet ik dat er maar 1 plek is waar je droom uitkomt!

Veel liefs,

Fam Grijzenhout

Dineke de Swart Avatar
Dineke de Swart
10 feb 2020 - Google

Wat een fijne ervaring om met Jaqueline in contact te komen. Ik kwam met de vraag wat te doen met een wit gouden solitair ring.
We hadden direct een fijne klik en samen kwamen tot de conclusie dat het mooier zou zijn een compleet nieuwe ring te maken met de bestaande de steen en een steentje uit een andere ring.
Het resultaat is verbluffend, wat ben ik hier blij mee!
Iedere keer als ik naar de ring kijk ervaar ik weer de fijne manier waarop Jaqueline met haar expertise en hartelijkheid mijn vraag heeft benaderd, in één woord geweldig....
Jaqueline hartelijk bedankt en hopelijk tot ziens.

Cor de Swart Avatar
Cor de Swart
10 feb 2020 - Google

Wat een fijne ervaring om met Jaqueline in contact te komen. Ik kwam met de vraag wat te doen met een wit gouden solitair ring.
We hadden direct een fijne klik en samen kwamen tot de conclusie dat het mooier zou zijn een compleet nieuwe ring te maken met de bestaande de steen en een steentje uit een andere ring.
Het resultaat is verbluffend, wat ben ik hier blij mee!
Iedere keer als ik naar de ring kijk ervaar ik weer de fijne manier waarop Jaqueline met haar expertise en hartelijkheid mijn vraag heeft benaderd, in één woord geweldig....
Jaqueline hartelijk bedankt en hopelijk tot ziens.

vivian labrecque Avatar
vivian labrecque
08 feb 2020 - Google

Vanaf het eerste moment voelde Jacqueline al goed aan naar wat voor trouwringen wij op zoek waren en wat bij ons past, zonder dat we dit zelf al precies wisten. Ze is meedenkend en enthousiast. Kortom, een echte aanrader en ook nog op een hele mooie locatie. We zijn ontzettend blij met de ringen. Op naar onze trouwdag zodat we ze mogen gaan dragen!!

Hanneke Henket-Konig Avatar
Hanneke Henket-Konig
05 feb 2020 - Google

Voor een speciale verjaardag van mijn zoon en ook voor een bijzondere gebeurtenis in zijn leven wilde ik specifiek en alléén voor hem iets moois laten maken.
Mijn nicht raadde mij aan met haar mee te gaan naar Zeewolde naar Jacqueline Hermans.
Een verrassende, open en warme ontmoeting.
Een edelsmid met passie voor haar ambacht.
En al snel werd mij duidelijk ook iemand met groot vakmanschap.
Een edelsmid aan wie ik mijn meest dierbare, en enkele kostbare, juwelen zou durven toevertrouwen.
Dat was wat ik zocht.
Een luisterend oor, een creatieve en meedenkende geest.
En ook iemand die haar vak tot in de finesses beheerst en bijhoudt.
En zo kwamen we samen tot een heel bijzonder cadeau voor mijn zoon Joris.
Met de hand gemaakt met behulp van de meest moderne 3D-techniek.
Het eindresultaat is bijzonder en mooi.
Een blije moeder en een blije, ontroerde zoon.
Dank aan "mijn gouden" edelsmid Jacqueline.


Reviews over je werk zijn zeker nodig, ben ik goed bezig?
Als Edelsmid ben ik dagelijks bezig met verfijnen van technieken en vaardigheden.
Alles komt samen in een gesprek naar een ontwerp van een sieraad.
Het ontwerp omzetten in een sieraad is mijn vak, mijn passie, de uitdaging.
Dan pas ontstaat een sieraad welke op meerdere niveau’s passen.
Dat mijn klanten tevreden mijn atelier verlaten is fijn, als ik een blij gevoel ervaar is dat voor mij de grootste waardering.
Maar hier zijn mijn klanten zelf aan het woord, ja dit is mijn vak, Meester Edelsmid.