Reviews

Lian de Gier Avatar
Lian de Gier
21 sep 2021 - Google

Twee trouwringen voor mijn dochter en mij door Jacqueline laten vermaken.
Ze zijn prachtig geworden.
We zijn heel blij met het resultaat.Bedankt Jacqueline voor het fijne meedenken en je vakkundigheid.

Roxanne van der Roest Avatar
Roxanne van der Roest
02 sep 2021 - Google

Ik ben heel blij dat ik bij Jacqueline mijn trouwringen heb gekocht.

Ze luistert goed naar wat je wilt hebben en gaat graag een uitdaging aan. Wij wilden graag binnen in de ringen een Mickey hoofdje en dit heeft zij voor elkaar gekregen.

Lieve Jacqueline heel erg bedankt voor alles!

Sander Baas Avatar
Sander Baas
10 aug 2021 - Google

Erg blij met mijn prachtige ketting. Jacqueline dacht heel goed mee in het proces en heeft uiteindelijk erg leuke details toegevoegd. Uitstekende service, ik voelde mij gelijk welkom. Een aanrader!

Robin Oostweegel Avatar
Robin Oostweegel
18 jul 2021 - Google

Als verjaardagscadeau mocht ik de trouwring van mijn oma in een modern jasje steken. Wij waren al ruim een jaar op zoek naar de juiste persoon hiervoor. Op een avond zat mijn oma te scrollen op het internet en Jacqueline sprong er uit. Mijn eerste ontmoeting met haar was heel bijzonder en ik wist gelijk dat wij aan het juiste adres waren. Mijn oma die al eerder langs was geweest kon dit ook beamen. Samen met Jacqueline zijn we gaan zitten en hebben we een prachtige ring ontworpen die aan al mijn eisen voldeed. Ze denkt enthousiast met je mee maar laat genoeg ruimte om je eigen ideeën te realiseren. Toen de ring (die ontzettend snel klaar was voor hoe druk zij het heeft) af was en wij het gingen halen, was dit een heel mooi moment. Jacqueline wordt blij van mensen blij maken en dit merk je. Hierdoor hecht ik nog meer waarde aan niet alleen de ring maar ook aan dat zij dit heeft gemaakt. Momenten om nooit te vergeten, waar Jacqueline aanwezig is op de beste manier die je je maar kan wensen 🙂 Ook het tasje wat ik erbij meekreeg zat vol met leuke cadeautjes!

Lisa Kuyp Avatar
Lisa Kuyp
05 jul 2021 - Google

Al jaren kom ik bij Jacqueline, de resultaten zijn iedere keer weer fantastisch!

Patricia Arendse Avatar
Patricia Arendse
10 jun 2021 - Google

Voor mijn lieve buurvrouw heb je een héél erg mooi rouwsieraad gemaakt. Zo mooi en zo blij ben ik dat je haar zo goed hebt kunnen helpen. Je kan zien dat je er met veel liefde aan gewerkt hebt! Fantastisch Jacqueline.

Marcella Splinter Avatar
Marcella Splinter
05 jun 2021 - Google

Jacqueline heeft voor mij een prachtig sieraad gemaakt! Ik ben als een kind zo blij. Samen met mijn man & Jacqueline hebben we een ontwerp bedacht. Jacqueline heeft ons hier heel goed in geholpen en onze wensen vorm gegeven. In het proces van maken is er ook altijd contact geweest zodat alles helemaal naar wens wordt gemaakt! Het eindresultaat is geweldig!!!

Jan Huisman Avatar
Jan Huisman
21 mei 2021 - Google

Na eerst geduldig en belangstellend naar onze wensen te hebben geïnformeerd, kregen we een verrassend idee aangereikt waarmee we akkoord zijn gegaan en verder door Jacqueline is gerealiseerd. Jacqueline Hermans is een allervriendelijkste dame die ons heeft getoond te beschikken over: vakmanschap en creativiteit. Wij zijn zeer tevreden.

J Dekker -stroober Avatar
J Dekker -stroober
19 mei 2021 - Google

Dank je wel,voor het met gevoel ,warmte en kundigheid.
De trouwringen van mij en mijn overleden echtgenoot tot 1geheel te maken.
Wij zijn weer samen FOR EVER.
BEDANKT Jacqueline

lettie van de pol Avatar
lettie van de pol
25 apr 2021 - Google

Wat een leuke ervaring om met Jacqueline te denken over een ring, vervaardigd van oude , niet gedragen sieraden.
Een vakvrouw, fijne ontvangst en alle tijd om te overleggen wat er kan met de ingebrachte sieraden.
Het resultaat, een prachtige ring, naar een door mij voorgesteld model, , door Jacqueline gemaakt tot een uniek exemplaar.
Heel blij mee, en kom zeker terug naar deze, ook als mens, prachtige vakvrouw.

Raymond Kersten Avatar
Raymond Kersten
18 apr 2021 - Google

Wij zijn al twee keer als zeer tevreden klanten geholpen. We werden vriendelijk ontvangen en ze maakt tijd voor een gezellig praatje. Bijzonder professioneel restaureerde ze de sieraden van mijn vrouw. Zij beseft als geen ander dat achter een sieraad een verhaal en soms emotionele gevoelens zitten. Dankjewel Jacqueline.

angelique metz Avatar
angelique metz
17 apr 2021 - Google

Zeer tevreden, enorme kundig, meedenkend

Nadat we een aantal jaren naar tevredenheid onze trouwringen hebben laten ontwerpen door haar. Nu mijn zeer dierbare ring van mijn moeder door haar laten restaureren en hij is prachtig geworden. Zo mooi, oude herinneringen herleven weer.

Dank je wel lieve Jacqueline ik ben je enorm dankbaar

Ineke Vrieling Avatar
Ineke Vrieling
22 mrt 2021 - Google

ik kwam samen met mijn dochter bij je om te vragen of jij iets moois kon maken van de trouwringen van mijn man en mij. Mijn man was kortgeleden daarvoor overleden en ik was op zoek naar een sieraad (met als uitgangspunt onze trouwringen) die onze verbondenheid uitbeeldde.
Het resultaat is echt prachtig geworden en jouw professionaliteit en meedenken heeft me geraakt.
Ben er zóóó blij mee.
Dank je wel!!

Barbara Toussaint Avatar
Barbara Toussaint
19 mrt 2021 - Google

Een kennis van mij liet vol trots haar ring zien; ontworpen en gemaakt door Jacqueline Hermans. De ring was prachtig. Via de aantrekkelijke website ben ik in contact gekomen met Jacqueline. Samen zijn wij door een zorgvuldig proces gegaan om van de trouwringen van mijn ouders en mijn eigen trouwring een mooie ring te ontwerpen. Jacqueline is niet alleen een vakvrouw maar zij verstaat ook het vak om je mee te nemen in haar creatieve (denk)proces. Het resultaat mag er zijn het is een schitterende ring geworden. Dank je wel Jacqueline.

Maybritt Larsen Avatar
Maybritt Larsen
15 mrt 2021 - Google

Jacqueline heeft ons persoonlijk betrokken bij het proces van het tot stand komen van onze trouwringen. Ondanks de korte tijd die er was tot onze bruiloft, heeft ze ons de tijd gegeven met de besluitvorming en een snelle kwalitatief goede levering. Wij kunnen haar aanbevelen!


Reviews over je werk zijn zeker nodig, ben ik goed bezig?
Als Edelsmid ben ik dagelijks bezig met verfijnen van technieken en vaardigheden.
Alles komt samen in een gesprek naar een ontwerp van een sieraad.
Het ontwerp omzetten in een sieraad is mijn vak, mijn passie, de uitdaging.
Dan pas ontstaat een sieraad welke op meerdere niveau’s passen.
Dat mijn klanten tevreden mijn atelier verlaten is fijn, als ik een blij gevoel ervaar is dat voor mij de grootste waardering.
Maar hier zijn mijn klanten zelf aan het woord, ja dit is mijn vak, Meester Edelsmid.